in , ,

Petry Zsolt ügye – Novák Katalin is nagyon kiakadt – Ezt mondta

Szabad-e véleményt nyilvánítani?

Szabad-e véleményt nyilvánítani? Egyre gyakrabban tapasztaljuk, hogy a magukat liberálisnak vallók üldözik az övéktől éltérő véleményt. Most olvastam, hogy a Hertha focicsapat azonnali hatállyal kirúgta Petry Zsolt kapusedzőt azért, mert egy interjúban megfogalmazta a véleményét. Érdekes módon a Hertha szerint Gulácsi szabadon kinyilváníthatja a véleményét, Petryt azonban ugyanezért kirúgták. Maguk is elismerik, hogy Petry toleráns, jó szakember, nagyon elégedettek voltak vele. Hogy is van ez?

Nem vagyok futballrajongó, nem követem a nemzetközi futball történéseit, s talán jobb is, ha a suszter megmarad a kaptafánál, azt azonban egyre többször látom, hogy a konzervatív véleményeket üldözik, szankcionálják. A valódi liberálisoknak kellene leghangosabban tiltakozniuk ez ellen. Én hiszek a vélemény szabadságában, és felháborít a véleményterror, legyen az akár a bal-, akár a jobboldalon. – írja Novák Katalin a közösségi oldalán.

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hát eljött a pillanat, kedves Péter! Tegyél a gyűlölet ellen, legyél elfogadó és nyitott, vedd védelmedbe honfi- és sporttársadat, aki nem tett egyebet, csupán a sokszínűség egyik árnyalatát vázolta fel

Kocsis Máté: ki kell állni Petry Zsolt mellett!