in ,

Patkánylázadás van! Vörös rongyokba öltözik Budapest! A főváros sötét, primitív prolik lakóhelye! Aki teheti legalább 5 évre meneküljön innen

Újra itt vannak a prolik

Aki teheti hagyja el a várost, legalább 5 évre. Akik egy töketlen, balfasz, kretén, idióta barom Karácsonyra képesek szavazni: AZOK HIVATALOSAN IS AGYHALOTTAK! A többi értelmesebbje pedig hagyja itt a picsába ezt a várost! 5 év alatt újra szétlopják, újra tönkreteszik a fővárosunkat! A budapesti prolik nem érdemelnek szép fővárost, fejlesztést, mert inkább a kispesti tolvajokra, és a poszt és neokommunistákra szavaznak.

Alacsony feldolgozottságnál de vezet Karácsony Gergely, kb. 2%-al! Nektek Gyurcsány kell? Nektek Dobrev kell? Nektek a tolvaj maffiózó baloldalaik kellenek??? Meg a migránsok???? Akkor most megkapjátok!

 

Holnaptól pedig mi a következőt tennék a kormány helyében: Kibaszni az országból az idegen erőket! Kibaszni a TASZ-t, a Helsinki Bizottságot, az  Amnesty Internationalt, és az A-Hangot, meg a többi NGO-t, akik beavatkoznak nap, mint nap a közéletbe, és a választásokba! KITAKARÍTANI INNEN! MIND!

 

Megvárjuk a végét, de mi már nem vagyunk Budapestet illetően optimisták.

Budapest 1919 óta gyakorlatilag menthetetlen.

mindenszo.hu

Budapesten agyhalottak élnek – Egyelőre Karácsony vezet

Egy Soproni Tamás legyőzi Hassayt? Emberek, hol az eszetek???