in , ,

Pápalágotatás – Működik a nyugat agymosása: az összes büdös patkány kijött a fényre, Kiss Ádámtól a DK-s szektásokig – Kegyelmi pillanat ez

Végre!

A nyugati agymosás remekül működik: elementáris liberális gyűlöletet zúdítottak a baloldali s(z)avazók a pápára, a Fideszre, Orbán Viktorra és a jobboldalra. Kegyelmi állapot. Most legalább tudjuk, ki kicsoda.

Vágó István is ugyanezt tette: halála előtt éppen gyalázta a pápát, róla firkálgatott, igazi ateista, keresztényellenes módon. A végét tudjuk: a pápa a Kossuth téren tart jelenleg misét, Vágó pedig már alulról szagolja az ibolyát: elvitte az ateisták keresztényellenes gyűlölete, elvitte az ördög, már odalent van Homonnayval és Heller Ágnessel.

Ugyanezek a gyűlölködők kussoltak volna, ha egy muszlim vezető jött volna Magyarországra. Ez azért van, mert ezek ilyenek: agynémák, agyhalottak, saját civilizációjuk pusztulásának örülnek, annak fenntartó központi vallását pedig támadják, elementáris gyűlölettel: ez az agymosás eredménye. Saját magukat utálják, saját magyarságukat gyűlölik. Őket már elveszítettük.

Na, de most kijöttek a fényre. Vágónak már mindegy, de itt van még velünk Kiss Ádám és már tudjuk, miért nem kell elmenni egyetlen szaros kis előadására sem, egy jó keresztény ilyen helyre nem megy ugyanis.

De kijön a fényre az összes többi mocskos szemétláda és ez jó. Kegyelmi állapot. Elválik a szar a májtól.

De az is biztos, hogy sok a tennivaló még Magyarországon: az aljas, idegen agymosó gépezet már 30 éve itt tobzódik és mérgezi a magyarok tudatát. Lassan ki kéne őket tiltani hazánkból. Az első lehetne az RTL.

 

A pápa itt van és a normalitás is megmutatta magát. Sokan vagyunk, mi vagyunk a többség.

 

De az ördög is felfedte arcát. Ismerjük fel!

 

 

mindenszo.hu

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Választ kapott a keresztényellenes Kiss Ádám: Ádám, sörözz egyet sms-ben a haverokkal!

Ferenc pápa üzenete: örülök, hogy veletek lehetek! Köszönöm!