in , ,

Özönlenek a hódítók! Nem kevesebb, mint 660 ezer migráns készülődik Európa felé

Katasztrofális a helyzet Líbiában

Az, hogy jelenleg egyre kevesebb migráns lépi át ténylegesen Európa határát, közel sem azt jelenti, hogy csökkent volna a kontinensre vágyók száma. Líbiában több mint hatszázezren várakoznak arra, hogy elinduljanak. Az észak-afrikai ország továbbra is az afrikai migránsok fő kiindulópontjának számít.

A héten történt támadás ráadásul csak élesítette a helyzetet. Mint ismert, légicsapás ért kedden éjjel egy főleg afrikai migránsokat fogva tartó menekültközpontot a Líbiai főváros, Tripoli egyik külvárosában, Tádzsúrában, legalább 40 ember halálát okozva és mintegy 80-at megsebesítve.

A támadás után pár nappal pedig egy migránshajó süllyedt el a Földközi-tengeren. A 68 afrikai bevándorlót szállító hajón, mindössze három túlélő maradt.


Láthatóan sem a Soros-féle NGO-k, sem pedig a liberálisok által hősként ünnepelt rasztahajú kapitányok nem fogják fel, hogy azzal nem oldódik meg a helyzet, ha száz számra utaztatnak át migránsokat egyik partól a másikra, megszegve azzal a törvényeket. Ezzel csak azt érik el, hogy egyre nagyobb lesz a migrációs nyomás az észak-afrikai országban és még többen akarnak majd Európába jutni.

Matteo Salvini közben továbbra is kemény kézzel védi az EU külső határát a Földközi-tengeren. Az olasz belügyminiszter szerint a migránshajók emberkereskedelmet hajtanak végre, ezért pedig járőrhajókat indított, hogy azok megakadályozzák a migránshajók olasz nemzeti vizekre történő belépését.

(Zelenka Dóra, 888.hu)

Ez a 100 magyar cég támogatta a Pride nevű beteges perverziót – A Netpincér és a Bónusz Brigád is köztük van

Megint jönnek! Migránsok jutottak át illegálisan a magyar határon, de a rendőrség résen volt