in , ,

Ótvar migránssimogatás Friderikusszal a Music FM-en

Simicska rádiója Fridivel erősít vasárnaponként

Simicska rádiójában felolvasott hírek eddig is ótvaros Jobbik propagandák voltak, de Fridivel az ótvarosság újabb fokozatát sikerült megugrani. A migránspátyolgatás, simizgetés csúcsrajáratását most vasárnap (2018.02.11.) Friderikusz emelte Mount everest-i magasságokba.

Fridi barátunknak sikerült kukáznia egy müncheni magyar operatőrt, aki szemmel láthatólag (azaz füllel hallhatólag) imádja a toleranciát, és a migránsokat, amit a műsorvezető „alákérdezései” tovább ékesítettek. Volt itt minden kérem: felsorolták az összes gagyi toleráns libsi szöveget, említették szó szerint a „mérnök migráns”, „fogorvos migráns” kifejezéseket, és persze akinek nem tetszik a teherautóval tömegbe gázolás, a robbantgatás, az allahu akhbarozás, a no go zónák,  a párhuzamos társadalmak kialakulása, a müezzin idegen és fülsiketítő zaja, nos az kirekesztő, rasszista.

A müncheni migri simiző operatőr elfelejtette jelenteni onnan a nagyszerű Németországból, hogy lakhelyének migráns-aránya 44%, igen 44%!
TEHÁT:  Münchenben a migránsok aránya 44%. Egyébként ugyanez a szám Franfkurtban 52%! Ott már a németek kisebbségben élnek.

Fridike és beszélgető partnere mindezt elfelejtette.

De akkor ezzel a videóval emlékeztessük őket:

 

 

mindenszo.hu

Nem stadion – Egykilométeres sípályát és új felvonót adtak át Eplényben

Brexit: Soros György “takarodjon” a brit belpolitikából!