in , ,

Össztűz Magyarország ellen – Nagyon gonosz erők fenekednek hazánk ellen! Itt az ideje az összefogásnak – Videó

Megy minden

Zsarolnak, fenekednek, ránk törnek, pénzt elvonnak, rémhírt terjesztenek, szidalmaznak, utat lezárnak, diákot lázítanak, tanárokat hergelnek fel….

Példátlan támadássorozat zajlik hazánk ellen. Benzinpánikot keltenek Facebookon, sms-ben. Varju László és a DK további rémhíreket terjeszt, az sem számít, ha bűncselekmény, amit csinál.

Zsarolnak minket az EU-ból, nem adják oda a pénzeket.

Hergelik a diákokat és a tanárokat, már a jobboldali szülők egy részét is teljesen meghülyítették és a kormány ellen fordítják.

Milliárdokat nyomnak külföldről az ellenzéki sajtónak, hogy hazugságot terjesszenek és átmossák a magyarok agyát.

 

Egyetlen céljuk van: megbuktatni Orbán Viktort. Minden áron. Bármi áron.

 

Nem hagyjuk! Nem engedjük! Most voltak a választások, demokratikus, törvényes, jogszerű választások voltak és Orbán Viktor április harmadikán kétharmadot kapott.

Megvédjük hazánkat, megvédjük a kormányt és megvédjük Orbán Viktort!

 

Ébresztő, magyarok!

 

Videó:

 

 

 

 

 

mindenszo.hu

 

  

 

 

 

 

További híreink:
Puzsér Róbertnek nincs joga megszólalnia a közéletben, amíg elnézést nem kér a budapestiektől – Ezért kéne elnézést kérniAgyhalál: Csintalan Sándor szerint Nagy-Magyarország nem létezett soha – Akkor Csintalan Sándor sem létezikAz EU-s korrupció óta Feriné totál eltűnt – Vajon mi a csicskulás oka? Hova tűnt a bolgár nő?Baj van libernyákéknál: egyre közelebb ér a brüsszeli korrupciós botrány Gyurcsánynéhoz – VideóAki akkumulátorgyárral rendelkezik, az tud nagy mennyiségben gyártani, így azé lesz a jövő – VideóKöhög a bolha – A románul beszélő román Fegyőr nekiment SzijjártónakMegszólalt a DK ifjúsági mozgalma – A Momentum vezére ledobta az ékszíjat: azonnal szüntessék meg az árstopokat!Guruló dollárok: Varga Judit tájékoztatást kért az EB-től arról, együttműködött-e a testület az Action for DemocracyvalSzijjártó helyretette az eddigi legsilányabb amerikai nagykövetet – VideóEz a csávó miért nincs még börtönben?!?!?! Nem engedi el Újbuda Czeglédy CsabátA kormány ezt is elintézi: kifizeti a Dunaferr dolgozóinak bérét a következő 6 hónapban – VideóFelszólítjuk Karácsony Gergelyt, hogy azonnal minden hídról tiltson ki minden autót Budapestről! Legyen bátorEz egy hülye: Kamu Genya: gyorsabb és kiszámíthatóbb a közlekedés, mióta nem enged autósokat a LánchídraBaloldal: ne legyen semmi! Ne épüljön semmi, sehol, soha!Megadja eléggé nekiment Puzsérnak – Puzsér új vallást talált magának, a nyugatizmust

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Amerikai “demokrácia” – Újabb Twitter-iratok kerültek elő Trump fiókjának felfüggesztéséről

Varju elvtárs! Készüljön! Önt börtönbe fogjuk küldeni!