in , ,

Összeverték az Orbán Viktort gyalázó ZDF stábját

A két esetnek feltehetőleg nincs köze egymáshoz….

A műsor készítőit agyba-főbe verték Berlinben

Május elsején Berlinben a ZDF egyik show-műsorának forgatása közben megtámadták a 7 fős kameracsapatot, közülük 5-en meg is sérültek. Viperákkal csapkodták meg a stábot.

A stáb péntek délután a korona vírus miatti szigorítások elleni tüntetést filmezte, mikor megtámadta őket egy 20-25 fiatalból álló csuklyás banda. 4 fiatal férfi és 2 fiatal nőt fogtak el a rendőrök az eset kapcsán, több információt egyelőre nem közöltek, sem az eset hátteréről, sem a letartóztatottak identitásáról. Tegnap este már mind a hatan szabadon távozhattak. A sérült stábtagok is elhagyhatták péntek este a kórházat,- számolt be a hírről a welt      –  írja a vadhajtasok.hu.

 

Feltehetőleg a két esetnek (Orbán Viktort gyalázó műsor készítése, és a stáb agyba-főbe verése) semmi köze egymáshoz, mindenesetre a ZDF stábját elkapta a „karma”. Azt mondják Isten nem ver bottal. Ezek szerint mégis….

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Jön az RNA kényszeroltás!? Németországban már kész a törvénytervezet – Videó

Semmi jel nem utal arra, hogy az Orbán-kormány tömeggyilkos, Kásler pedig „hentes” lenne – Az ellenzék kérjen bocsánatot! – Videó