in , ,

Összeállt a kép! Erre kellett a vírus: 100 millió levélszavaztra, és csalásra. Szép munka!

Mindent jól időzítettek…

Az életet csak visszafelé lehet megérteni, de odafelé kell élni.”
/Soren Kierkegaard/

 

 

Azt mondják, nincsenek összeesküvés elméletek, csak véletlen történik minden.

Nincs semmi tervezve. Sem a háborúk, sem a mostani vírus, sem a választási csalás, csak úgy, spontán megtörténik, és kész. Lehet így is élni, és gondolkodni. De úgyis kombinálhatunk, hogy mégis vannak tervező asztalok, ahol gondos kezek mindent előkészítenek, majd a tervek után jön a cselekvés.

Koronavírusból sokfajta létezik, de ilyet, mint ez a Covid-19 Sars2 még nem látott a világ. Spontán kifejlődött egy ilyen Sars vírussal beoltott koronavírus, valahogy, valamilyen rejtélyes módon két állatban a kétfajta vírus “összekeveredett”, aztán addig-addig mutálódott, hogy hirtelen emberre is veszélyes lett, és hát természetesen a wuhani piacon, miközben a kis kínai denevért fogyasztott, bekerült a szervezetébe, majd áttüszentett a szomszéd asztalra, és háromnegyed év után 50 millió fertőzött, és 1 millió halott lett az eredmény. Lehet így is gondolkodni, de talán úgy is vélekedhetünk, hogy valahol a világban kifejlesztettek egy vírust, összeoltottak egy koronavírust a SARS vírussal, majd szabadjára engedték, majd várták, hogy az egész világ, és benne az USA is megfertőződjön, így az USA választások biztonságosabbá tételének ürügyeként 3x annyi levélszavazatot regisztráltak a demokraták nyomására, és végül leadtak 100 millió amerikai levélszavazatot.

A csalási módozatok tárháza így konkrétan szinte végtelennek tűnik: visszadátumozás a későbbi feladásoknál, majd a már bezárt szavazókörökbe szépen betalicskázni a szükséges Biden szavazatokat, előre kitöltött szavazólapokat aláíratni a megvezetett szavazókkal, a szavazókörökben számlálás helyett üres szavazólapokat kitölteni, stb., stb., mi már írtunk ezekről, végeláthatatlan.

Összegzés: a nemzetközi Hálózatnak kell az USA. A vírus kiengedését is ezért tervezték így, minden nagy világi cég benne volt a tervben, még az egészségügyi szervezetek is! A WHO is gratulált Bidennek, hát nem érdekes? Kínával összejátszva pedig végrehajtották a nagy tervet.

A jelek szerint sikerült. Az új elnök pedig hamarosan nem Biden lesz, hanem Kamala Harris.
Ha csak…..de ez már egy másik történet.

 

Jöhet a “Nagy Reset”!

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

A Gődények okozzák a legtöbb kárt – Van, aki szerint nincs, mások szerint pedig nem veszélyes annyira a vírus

Világbotrány! Meghackelték az USA választási szerverét, így nyerhetett Biden