in ,

Óriási siker a Nemzeti Konzultáció! Már majdnem 400 ezren töltötték ki a Nemzeti Konzultációt

A hétfő reggeli összesítés szerint eddig 396 ezren töltötték ki a Nemzeti Konzultációt

A hétfő reggeli összesítés szerint eddig 396 ezren töltötték ki a Nemzeti Konzultációt – jelentette be az országgyűlésben Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára. A parlamentben napirend előtt szó volt a pedofília elleni szigorúbb szabályozásról is. 

Magyarország sikeresen megnyerte a koronavírus-járvány elleni harc első szakaszát, és ez nagyrészt az időben meghozott intézkedéseknek köszönhető – mondta Selmeczi Gabriella, a Fidesz képviselője napirend előtti felszólalásában. Beszélt arról is, hogya járványügyi készültséget fenn kell tartani, amíg nincs vakcina, ráadásul több szomszédos országban rohamosan nő a fertőzöttek száma.Nekünk továbbra is a magyar emberek élete és egészsége a legfontosabb – tette hozzá.Éppen azért fontos a Nemzeti Konzultáció, hogy minden ember elmondja a véleményét, hogy milyen intézkedések maradjanak érvényben, és milyen lépések kellenek még. 

Egyetértési pontok kellenek még akkor is, amikor a baloldal folyamatosan támadja a Nemzeti Konzultációt – mondta Selmeczi Gabriella.A baloldal minden sikeres intézkedést megtámadt, és most a baloldal fél az emberek véleményétől, ezért is támadja a Nemzeti Konzultációt

– tette hozzá.

Dömötör Csaba válaszában bejelentette, hogya hétfő reggeli összesítés szerint eddig 396 ezren töltötték ki a Nemzeti Konzultációt.A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára beszámolt a meghozott járványellenes intézkedésekről is.

 

 

(Kovács András, origo.hu)

 

 

Oszd meg másokkal is!

“Magyarul beszélek, a bőröm is fehér, vajon mit szól ehhez Brüsszel?” Videó

“Minden élet számít”, mondta, majd agyonlőtték a fiatal anyukát – Videó