in

Óriási siker a Bognár Zsolt által bemutatott Munkácsy musical! Videó

Munkácsy a festőzseni

Tisztelt olvasóim!

Engedjék meg, hogy a békéscsabai Munkácsy, a festőfejedelem című musicalünk szerzőtársammal, azaz feleségemmel közös élményvideóját megosszam önökkel, ami a díszbemutató utáni fogadáson készült. Mellékelem kedvcsinálónak az egyik kedves hozzászóló bejegyzését is:

Erzsébet Tömösköziné:
,,Gratulálok! Kár, hogy nem lehettem ott a fogadáson. Legszívesebben világgá kürtölném.Sok csodálatos előadást láttam már a Jókai színházban, de a Munkácsy mindent vitt Köszönet a Jókai színháznak, hatalmasat alkotott!!!.Lenyűgöző, csodálatos volt mind a díszlet, mind az előadás. Köszönet a színészeknek, akik hatalmas odaadással játszottakHálás szívvel köszönöm, hogy Békéscsabán ilyen élményben lehetett részem.❤️”
Kell ennél több bármely alkotónak, résztvevőnek? Szerintem nem. Ha tehetik, kérem éljenek a musical megtekinthetőségének lehetőségével. Az előadás március 16-ig látható Békéscsabán!!!

VIDEÓ:


Ha nem indul el a videó, itt megtekinthető:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0nXMv1vQWFqvCPNGG5q3TUwHbz1Rs7bwfTKMV2otkUyurTVMR6pyXDHrKSmZuZE3Fl&id=100087419318059

 

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 

 
 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Soproni Tamás elvtárs is nagy bajban van – Kivizsgálná a terézvárosi korrupciógyanús ügyeket a Fidesz

Ez gusztustalan: homlokon csókolta Melonit, majd beleszagolt a hajába Joe Biden – (VIDEÓ)