in , , ,

Óriási magyar hajrá az 1 millió aláírás összegyűjtéséért!

Van remény, hogy összejöjjön!

Még a liberális elit is támogatja a Székelyek ügyét! Szinte hihetetlen! Pintér Béla, Eszenyi Enikő, és még sokan mások is aláírták már! Színészek, sportolók, mindenki aláírásra buzdít! Most elkezdett mindenki az üggyel foglalkozni, mert május 7-én vége van, nincs több lehetőségünk!

1 millió aláírás kell, és van eddig online kb. 625 ezer, és papíron több, mint 200 ezer! Ez már együtt több mint 800 ezer aláírás! Van még remény!

Hajrá! Írjátok alá! És kérjétek meg ismerőseiteket is, politikai nézettől függetlenül, hogy írják alá!

www.irdala.hu

 

 


mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

 

A kezdeményezésről:

Európa őshonos nemzeti kisebbségei jelen pillanatban is, a 21.században, megmaradásukért küzdenek. Kormányaik ugyanis nem támogatják megfelelően fejlődésüket, nem segítik elő megmaradásukat. A Székely Nemzeti Tanács által indított kezdeményezés célja, hogy az EU egyik legnagyobb támogatási kerete, a kohéziós politika kezelje kiemelt figyelemmel azokat a régiókat, amelyeket nemzeti, etnikai, kulturális, vallási, nyelvi sajátosságok különböztetnek meg az őket körülvevő térségektől. Az uniós támogatások elosztásánál a legtöbb helyen ugyanis burkoltan hátrányba szorítják azokat a régiókat, ahol a kisebbséget jelentő nemzeti lakosság van többségben.

Még mindig nem ment el az idősotthonba a főpolgármester!

Reviczky Gábor is aláírta! 1 nap maradt! – Videó