in ,

Óriási kupleráj a Blahán, áll a munka, bámészkodnak a melósok, a dugó egyre nagyobb – Videó!

Elképesztő állapotokat találtunk a Blaha Lujza téren

 

Elképesztő állapotokat találtunk a Blaha Lujza téren: az építőanyagok összevissza le vannak dobálva, még a járdára is, a munkagépek állnak, a melósok meg a lapátot támasztják. A káoszt, zűrzavart látva nehezen hihető, hogy belátható időn belül valami is elkészül a Blahán. Karácsony Gergely főpolgármester nyilvánvalóan a lovak közé dobta a gyeplőt.

Olvasóink jelezték, hogy elképesztő a rendetlenség a Blahán, nem halad a munka. Kimentünk, megnéztük, és döbbenetes videót készítettünk: ásítozó, unatkozó munkások, akik naponta 5-ször is inkább kajálnak munka helyett, saját bevallásuk szerint fociznak az aluljáróban, rendetlenség mindenhol… Közben meg áll a város, dugó van mindenhol, mert nem halad a munka.

Íme a megdöbbentő videónk a helyszínről:

https://videa.hu/videok/metropol/emberek-vlogok/tenfergo-munkasok-logas-a-blahan-M90KbY0asvuZx7UH?start=180.984824

 

 

Az állapotokat látva úgy tűnik, a Blaha sosem készül el, Karácsony Gergely főpolgármester a lovak közé dobta a gyeplőt…

 

A városvezetés régóta töketlenkedik a Blaha ügyében: többször is kitolták a határidőket, ötször is módosították a pályázatokat a Blaha Lujza tér felújításáról. Végül valamiféle lebutított, fapados verziót fogadtak el, teljesen homályos, a jövő év késő őszére kitolt, bizonytalan határidővel. Addig lesz ez a kupleráj és a dugó?

 

Az osztrák kivitelező, a STRABAG ekkora zűrzavart, káoszt, mocskot és lógást Ausztriában biztosan nem engedhet meg magának. De a Blaha Lujza téren úgy látszik, nem számít semmi… Fel van túrva minden, törmelékek, szálló por és lapátnyelet támasztó munkások mellett araszol a kocsisor. Csövek a járdán, betonelemek elhajigálva, szerszámok összevissza…

 

 

És miközben ilyen állapotok vannak a téren, az autósok szívnak: egy óra átjutni a téren, akkora a dugó a környéken….

(metropol.hu)
Add tovább!

Mert „annyira el vagyunk szigetelve” – Orbán Viktor fogadja a szerb miniszterelnököt Budapesten

Szegénységi bizonyítvány a baloldali választókról: szerintük Dobrev a legalkalmasabb – De mire?