in , ,

Orbán Viktor: Weber egy hungarofób ember, gyűlöli a magyarokat (VIDEÓ)

A miniszterelnök leszögezte, „egy ilyen emberrel nem lehet összefogni!”

Újabb szembesítő videó került fel Orbán Viktor Facebook-oldalára. Ebben a miniszterelnök arra emlékeztetett, hogy az Európai Néppárt vezetője, Manfred Weber maga is elismerte:

ő nem a kormányt, hanem Magyarországot támadja. 

Egy ilyen emberrel nem lehet összefogni!” – hangsúlyozta a bejegyzésében a kormányfő.

Orbán leszögezte,

Weber egy hungarofób ember, gyűlöli a magyarokat. Mindig is gyűlölt bennünket.

Nekünk tudja be, hogy nem ő lett a bizottsági elnök, kereszteztük az ambícióit. Az egyik legrégebbi ellenfelünk, ellenségünk az európai politikában”.

 

„Ez egy Brüsszel-magyar konfliktus”

Orbán Viktor felidézte, hogy a német kancellárral tisztázták, hogy „a Magyarország és Manfred Weber között fennálló konfliktusok azok nem német-magyar konfliktusok, ezek nem terhelik meg a német-magyar együttműködést. Ez egy Brüsszel-magyar konfliktus” – zárta gondolatait a kormányfő.

A vonatkozó videós összeállítást alább tekintheti meg:

 

 

 

 

(Mandi)

 


Tisztelt olvasóink, kedves barátaink, támogatóink!

 

Ahogy ígértük, mindenkit tájékoztatunk a Wittinghoff per kapcsán kialakult újabb helyzetről. 

Mint mindenki tudja, szerkesztőségünket másodfokon is elmarasztalták egy durva politikai bírósági ítélet által, amiben  4.5  millió forint + kamatok (2019-ig visszamenőlegesen!) + adók + perköltség büntetést kaptunk.

 

Hosszan mérlegelés után szerkesztőségünk úgy döntött, hogy az igazságszolgáltatásba vetett maradék hitünket is összeszedve a Kúriára visszük ügyünket. Ez a döntés anyagilag és lelkileg is megterhelő számunkra, hiszen mindenkit megviselt ez a kifejezetten méltatlan és igazságtalan politikai bírósági ítélet. Ezzel kockáztatjuk, hogy esetleg magasabb lesz a ránk kirótt büntetés összege, de reméljük, hogy ebben az esetben a valóban bűnös és közélethez méltatlan felperest fogják elmarasztalni.

Amennyiben lehetősége engedi és szeretne hozzájárulni a Kúriára benyújtott fellebbezés költségeihez, az alábbi számlaszámon tud nekünk segíteni és fennmaradásunkat támogatni:

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Köszönettel,

 

A mindenszo.hu szerkesztősége

 

Nektek tényleg ez kell? Összef*ssa magát a vezéretek a nyílt utcán és ti ennek tapsoltok?

Hivatalos: aki Wéberrel összefog, az hazaáruló! Ennyi