in

Orbán Viktor: külföldről irányított lejáratókampány zajlik a kormánypártok ellen

A miniszterelnök a Fidesz frakcióülésén úgy fogalmazott, hogy külföldi gazdasági és politikai érdekcsoportok Soros György vezetésével gyenge és zsarolható kormányt szeretnének Magyarországon

Orbán Viktor: Magyarország kormánya ma nem zsarolható, függetlenek vagyunk

A választás tétje az, hogy független vagy zsarolható kormány jön létre a választások után. Ha pénzügyileg egy ország zsarolható akkor nem tud független lenni. Beszélt arról is a Magyar Idők beszámolója szerint, hogy külföldről irányított lejáratókampány zajlik a kormánypártok ellen.

Magyarország kormánya ma nem zsarolható, függetlenek vagyunk. 2010 után a gazdasági válság kezelésével, majd az energiaszolgáltatók, a bankok egy részének és a német kézben lévő sajtó egy részének nemzeti kézbevételével a kormány zsarolhatósága megszűnt. Ha nincs nemzeti kézben lévő média akkor egy ország nem tud független lenni. Ha pénzügyileg egy ország zsarolható akkor nem tud független lenni – fogalmazott a miniszterelnök.

A választás tétje ezért az, hogy független vagy zsarolható kormány jön létre a választások után.

Egy zsarolható kormány fel fogja adni a nemzeti függetlenséget és bevándorlóországgá engedi alakítani Magyarországot – hangsúlyozta Orbán Viktor.

 

Az ellenzékről azt mondta, hogy több gazdasági és külföldi érdekcsoport kezében vannak. Egy külföldi államférfit idézve azt mondta, hogya reménytelenség gyűlöletet szít az ellenzéktől gyűlöletre és gyűlölet kampányra lehet számítani az elkövetkező 50 napban.Csak erre alkalmasak, csak ennyi a mondanivalójuk. És persze ennek a kampánynak oka van: azért akarnak levadászni minket, mert útjában állunk azoknak, akik bevándorlóországot akarnak csinálni Magyarországból és bevándorlókontinenst Európából – mondta a miniszterelnök.

Úgy fogalmazott, hogy egy külföldről irányított lejáratókampány zajlik a kormánypártok ellen.

Ehhez nemzetközi intézmények és külföldi újságok is asszisztálnak. Olyan érdekcsoportok fizetik és finanszírozzák őket, akiknek várományuk van, ha kormányváltást tudnak elérni. A külföldi energiacégek vissza akarják kapni a csökkentett rezsi miatt elvesztett profitot, a bankok vissza akarják kapni a bankadót, a nemzetközi baloldal pedig Soros és Brüsszel segítségével ránk akarja kényszeríteni a migránsokat. Ráadásul nem is olyan sokára, már idén nyáron, ahogy ezt a belga miniszterelnök óvatlanul kifecsegte.

Ugyanakkor úgy fogalmazott, hogy nem vagyunk egyedül. Létrehoztuk a közép-európai országok erős szövetségét a V4-ket, egyetértünk a szomszédainkkal, Szerbiával és Romániával is, vannak már szövetségeseink Bécsben és még nálunk is elkötelezettebb keresztény kormány alakult Bajorországban. Ráadásul a nagyhatalmi központokban, Washingtonban, Pekingben, Moszkvában is a kormányok barátilag tekintenek Magyarországra.
(origo.hu)

– A választás tétje az is, hogy meg tudjuk-e védeni a gazdasági eredményeket

Az ellenzéki sajtó hazugságaival szemben az igazság: A magyar családok jutnak a harmadik legalacsonyabb átlagáron a gázhoz Európában