in , ,

Orbán Viktor kimondta: “Itt, Magyarországon minden élet számít!”

Magyarországon sosem fogják magukra hagyni az egyenruhásokat

Magyarországon sosem fogják magukra hagyni az egyenruhásokat – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Budapesten, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Rendészettudományi Karának tisztavatóján.

A kormányfő a budai várban, a Kapisztrán téren tartott ünnepségen – ahol 102 hallgató tett tiszti esküt a Szent Korona másolata és a történelmi zászlók előtt – azt mondta,

az egyenruhásokra váró jövő nem ígérkezik egyszerűnek, meglepő és felkavaró dolgok történnek ugyanis: jómódú országok egészségügyi rendszerei omlottak össze néhány nap alatt, gazdag országok indultak el a pénzügyi összeomlás irányába, példátlan erőszakhullám perzsel végig nagyvárosokon.  

 

A fegyveres szervezeteket megalázzák az utcán és a politikában is, a közrend őreit rasszistának minősítik, az egyenruhások iránti közmegbecsülést köztéri szobrokkal együtt döntik le, az állam és a törvény kivonul az utcáról – fogalmazott Orbán Viktor.

 

Hangsúlyozta ugyanakkor: Magyarország nem ilyen ország, és nem is lesz ilyen. Magyarország pénzügyei rendben vannak, gazdasága egészséges, az emberek tudnak és akarnak dolgozni, a növekedési tartalékok magasak. Mi, magyarok, feketeöves válságkezelők vagyunk, és önök biztosak lehetnek abban, hogy mi sohasem fogjuk magukra hagyni az egyenruhásainkat, akiket megbecsülés, tisztelet, kiállás illet – szögezte le az esküt tettek előtt a miniszterelnök.

 

 

(origo.hu)

 

 

Oszd meg másokkal is!

Troll: Kunhalmi Ágnes, helyesírás, és az ajtó, no meg László Imre – Videó

VÖRÖS KÓD – Régen vajon miért nem volt ennyi bőrrákos ember? Mert nem használtak naptejet!