in ,

Orbán Viktor elindult rendet tenni a MOL-nál: a miniszterelnök meglátogatta a MOL igazgatósági ülését

Orbán Viktor miniszterelnök a cég vezetésének meghívására részt vesz a MOL-csoport igazgatósági ülésén Budapesten

Orbán Viktor miniszterelnök a cég vezetésének meghívására részt vesz a MOL-csoport igazgatósági ülésén Budapesten. Az ülésen természetesen ott van Hernádi Zsolt, a MOL elnök-vezérigazgatója, Csányi Sándor alelnök, Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter és Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója.

Mint ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, mától 40-ről 95 százalékra emelkedik annak az extraprofitadónak a mértéke, melyet a Brent olaj és az Oroszországból származó nyersolaj közötti árrésre vet ki a kormány, minekután a kormány a fokozódó nyomásra kénytelen volt visszavonni az üzemanyagár-stopot. Ennek értelmében gyakorlatilag teljes egészében elveszi a magyar olajipari multitól az uniónál kialkudott, a vezetékes orosz olajra vonatkozó szankciós kivételből származó búsás hasznát. Orbán Viktor előzőleg bejelentette, hogy az olajcég elvont nyereségét a rezsicsökkentés fenntartására fordítják.

 

mti

 

  

 

 

 

További híreink:
Az EU-s korrupció óta Feriné totál eltűnt – Vajon mi a csicskulás oka? Hova tűnt a bolgár nő?Baj van libernyákéknál: egyre közelebb ér a brüsszeli korrupciós botrány Gyurcsánynéhoz – VideóAki akkumulátorgyárral rendelkezik, az tud nagy mennyiségben gyártani, így azé lesz a jövő – VideóKöhög a bolha – A románul beszélő román Fegyőr nekiment SzijjártónakMegszólalt a DK ifjúsági mozgalma – A Momentum vezére ledobta az ékszíjat: azonnal szüntessék meg az árstopokat!Guruló dollárok: Varga Judit tájékoztatást kért az EB-től arról, együttműködött-e a testület az Action for DemocracyvalSzijjártó helyretette az eddigi legsilányabb amerikai nagykövetet – VideóEz a csávó miért nincs még börtönben?!?!?! Nem engedi el Újbuda Czeglédy CsabátA kormány ezt is elintézi: kifizeti a Dunaferr dolgozóinak bérét a következő 6 hónapban – VideóFelszólítjuk Karácsony Gergelyt, hogy azonnal minden hídról tiltson ki minden autót Budapestről! Legyen bátorEz egy hülye: Kamu Genya: gyorsabb és kiszámíthatóbb a közlekedés, mióta nem enged autósokat a LánchídraBaloldal: ne legyen semmi! Ne épüljön semmi, sehol, soha!Megadja eléggé nekiment Puzsérnak – Puzsér új vallást talált magának, a nyugatizmustGuruló dollárok – Münchenben találkozhatott Maki Zaj és Korányi közvetlenül az első amerikai utalás előttNem kell hisztizni, nem kell pattogni, minden rendben van! Tűzifaprogram: kár volt a hisztériáért, a hatalmas igény sem veszélyezteti az erdőket

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

A főpolgármester miatt most minden budapesti brutálisan fizethet: húsz százalékkal emelnék a temetkezési díjakat

A Hír Tv munkatársa totál bevitte az erdőbe Kálmán (Sz)Olgát – Videó