in ,

Orbán Viktor egysoros levélben tette helyre a fontoskodó Márki-Zay Pétert

Jó hír a hódmezővásárhelyiek számára, hogy az egy hónapja megválasztott új polgármester olykor a város ügyeire is szakít időt az ellenzéki összefogás országos szervezése közben.

Jó hír a hódmezővásárhelyiek számára, hogy az egy hónapja megválasztott új polgármester olykor a város ügyeire is szakít időt az ellenzéki összefogás országos szervezése közben.

Márki-Zay Péter a jelek szerint máris komolyabb ambíciókat dédelget a polgármesterségnél, erre utal az a levelezés is, amelyet Orbán Viktorral próbált lebonyolítani.

A miniszterelnöktől kapott válaszból viszont elég egyértelműen kiderül, hogy Márki-Zay még mindig csak polgármester, és nem több.

Az ellenzéki propagandasajtó által agyonimádott és az ellenzéki pártok – különösen a Jobbik – által megtolt polgármesterrel hamar elszaladt a ló, az utóbbi hetekben úgy viselkedik, mintha nemcsak polgármesterré, hanem az ellenzék vezérévé is megválasztották volna. Most azzal a kérdéssel fordult levélben Orbán Viktorhoz – nyilvánvalóan magamutogatási és provokációs céllal, de legalább végre a rá bízott város ügyében –, hogy megtudakolja, áll-e még az ígérete a hódmezővásárhelyi templomok felújítására. Az ígéretet állítólag Hegedűs Zoltán korábbi alpolgármesternek, és az időközi választáson alulmaradt, fideszes polgármester-jelöltnek tette a miniszterelnök. Az Orbántól érkezett válaszlevél tömören és elegánsan hozta Márki-Zay Péter tudtára a súlycsoportokat, és azt írta:

Kérem, forduljon bizalommal a térség országgyűlési képviselőjéhez.

A jókora önérzetében sértett Márki-Zaytól csak suta személyeskedésre futotta a Facebookon, amiért Lázár Jánoshoz irányították tovább. Tudatta, hogy 2009. november 25-ig hősként tisztelte Orbán Viktort, valamint elvitatta Hegedűs Zoltán szavahihetőségét.

(forrás:pestisracok.hu)

BRÉKING – Hamarosan kiderülhet az igazság Vona Gábor melegpartijairól – Jön az atombomba Vona ellen?

Kunhalmi Ágnes heti kétszer jár a XVIII kerületbe (videó)! – Tényleg? Mi meg itt lakunk b*szd meg!