in , , ,

Orbán: Brüsszel gőzerővel gyártja a betelepítési programokat

A Brüsszelben ma hatalmon lévő bevándorláspárti erők a májusi európai parlamenti választásig mindent át akarnak erőltetni

Brüsszelben gőzerővel gyártják a betelepítési programokat – mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. Úgy fogalmazott, a Brüsszelben ma hatalmon lévő bevándorláspárti erők a májusi európai parlamenti választásig mindent át akarnak erőltetni, mert előfordulhat, hogy a szavazás után egy bevándorlást elutasító többség jön létre a kontinensen.

Az Európai Bizottság ezért most közzétette programját arról, hogy mit kellene sürgősen végrehajtani, ami – a miniszterelnök értékelése szerint – “horrorgyűjtemény egy magyar ember számára”. Ugyanis állandó betelepítési programról, legális migrációs útvonalak megnyitásáról, afrikai országokkal közös kísérleti migrációs programokról és humanitárius vízum bevezetéséről szól, továbbá bevonná az NGO-kat a vízumelbírálásba, és elvenné a határvédelmet a tagállamoktól – fejtette ki.

 

(forrás:pestisracok.hu)

Sivalkodik az alkesz – Juncker: Orbánnak nincs többé helye az Európai Néppártban

Jajj, ne! – Új feladatkörrel bízták meg Judith Sargentinit