in ,

Odaát sem könnyű az élet – Szomorkodik a CNN, mert az amerikai választókat nem érdeklik az oroszok

A CNN politikai tudósítója azon kesergett az elfogult, liberális hírcsatorna egyik műsorában, hogy az amerikai választókat nem érdekli ez az oroszos összeesküvés-elmélet, amelyet a csatorna próbál nyomatni.

A CNN politikai tudósítója azon kesergett az elfogult, liberális hírcsatorna egyik műsorában, hogy az amerikai választókat nem érdekli ez az oroszos összeesküvés-elmélet, amelyet a csatorna próbál nyomatni.

Vasárnap Maeve Reston, a CNN riportere beszélgetett a műsorvezetővel a CNN-csatorna politikai háttérműsorában – az Inside Politics-ben.

Nagyon érdekel, hogy az Oroszországgal kapcsolatos nyomozások hogyan fogják befolyásolni a dolgokat, mert eddig, a választókerületekben az emberekkel Oroszországról beszélgetve – és mi gyakorlatilag csak erről beszélünk itt a CNN-nél – úgy tűnt, hogy nem igazán érdekli őket ez a téma”

– mondta félig viccesen Reston.

A választókat azért nem érdekli az oroszellenes hisztéria, mivel az nem érinti a mindennapjaikat – vonta le a következtetést Reston. A riporter azt is hozzátette, hogy az emberek a gazdasági helyzet miatt sem aggódnak annyira, mint akár 2016 környékén, a kampány alatt.

A CNN és a liberális amerikai média eddig eredménytelen boszorkányüldözést folytatott az oroszok állítólagos beavatkozásával kapcsolatban. Vádjaik szerint ugyanis Oroszország beleavatkozott az amerikai elnökválasztás végkimenetelébe. Eddig mindössze annyit sikerült bizonyítaniuk, hogy rubellel fizető személyek mintegy 100 ezer dollár értékben politikai mémekkel próbáltak kampányolni. Mint ismeretes, az oroszok többek között az „izmos Bernie Sanders LMBTQ-kifestőkönyvvel” támadták az amerikai demokráciát. Ráadásul a több mint egymilliárd dolláros amerikai elnökválasztási kampányköltésekkel összehasonlítva az összeg nevetséges.

A legsúlyosabb botrány mégis az volt, amikor a csatorna producere egy rejtett kamerás felvételen ismerte el, hogy az oroszokkal kapcsolatos narratívájuk „bullshit”, azaz hazugság.
(Bácskai Balázs, 888.hu)

Visszanyeri eredeti varázsát a városligeti Rondó

Agyhalál – A német Zöldek szerint a szigorú bevándorláspolitika rossz Németországnak