in ,

Nyílt levelet írt hivatalos közösségi oldalán Rákay Philip Karácsony Gergelyhez és a baloldalhoz

NYÍLT LEVÉL MÉHPÁSZTOR GERGELYHEZ ÉS AZ ELLENZÉKI ÉRTELMISÉGHEZ!

Gergely!
Az, hogy Francis Fukuyama kinevez téged Magyarország miniszterelnökének, egy demokráciában még nem jelent semmit. Hogy ténylegesen Magyarország miniszterelnöke legyél, ahhoz le kell győznöd politikai riválisaidat, és széles néptömegeket kell magad mellé állítani. Olyanokat, akik nem a The New York Timest olvassák, és akik valamivel többet várnak el egy kormányzattól a bicikliút-felfestésnél és a méhlegelőknél.

Olyan kérdésekre kellene például egyenes választ adnod, hogy a mindennapi életüket hogyan tennéd jobbá (magyarán: mennyit fognak keresni, milyen adópolitikát tervezel, hogyan segíted a családokat), mit gondolsz a hétköznapok biztonságáról (még mindig lebontanád a kerítést, befogadnád az illegális migránsokat?), mitől lenne jobb az oktatás és az egészségügy, s vajon mit tennél a nemzeti érdekek és értékek védelméért?

 

És ami legalább ennyire húsbavágó: mégis hogyan akadályoznád meg, hogy a koalíciós elvtársaid, azok, akik 2010 előtt csúnyán tönkretették az országot, ne szivároghassanak vissza a hatalomba?

Az eddigi válaszaid – finoman szólva – nem túl megnyugtatóak.
Tényleg egy olyan személyiségzavarosra akarod bízni az elszámoltatást, aki nyugtatókon él, és aki eddigi nyomozásaihoz az információkat nem maga kaparta ki, hanem mások (más érdekeket szolgálók) szállítják neki? Vajon mi a garancia arra, hogy nem hoz majd napvilágra olyan információkat, adatokat, amelyek akár az egész országot sodornák veszélybe?

A miniszterelnök-helyettesnek kinézett polgármestered klasszikus őrült, egy betegesen nárcisztikus egoista, aki egy összetettebb mondatcsokorban képes tízszer ellentmondani saját magának.

 

A külügyminiszteredet épp most támadod azzal, hogy a 2010 előtti világot akarja folytatni. Szóval akkor készüljünk ismét multikra, akik fölvásárolják majd a magyar cégeket, elrabolják a közművagyont, egész ágazatokat tesznek tönkre és kilapátolják a profitot? Jön az IMF-hitel meg a Világbank diktátumai?

Gergely!
Mondd, mégis kivel akarsz te kormányozni? Zsebnácikkal, tömegtámogatás nélküli, nyugatról rángatott lilagőzös ifjakkal, demokratára sminkelt ócska kommunistákkal? De ha még össze is kaparsz egy úgynevezett „szakértői kormányt”, mégis ki fogja neked a Parlamentben megszavazni a törvényeidet? Talán a LIBE-bizottság ráérő tagjai?

Végiggondoltad alaposan, hogy kivel paktáltál le, egyben kivel állsz (most) szemben? Nem, nem Orbán Viktorral. Hanem azzal a hatalompolitikussal, egy velejéig romlott, moral insanityvel, aki egész életében mást se csinált, csak a saját hatalma érdekében használt másokat, ha kellett hazát árult, majd kicsinálta a szövetségeseit, és tizenegy év alatt bedarálta az egész ellenzéket, s kiskanállal megette őket reggelire.
Fogd már fel: Gyurcsány nélkül nem fogsz változtatni semmin, Gyurcsány kesztyűbábjaként pedig nem tudsz!

Gergely!
Erre rá fogsz menni. Budapesten csak kétmillió ember anyáz reggelente, nyolcmillió legfeljebb kárörvendően röhögcsél, de egy országos dugót már nehezebb lesz megúszni.

 

És ti, progresszív, jóemberkedő haladárok: milyen érzés így, az előválasztás után azzal szembesülni, hogy ha le akarjátok váltani Orbán Viktort, akkor a múltra fogtok szavazni?!
És micsoda múltra! Van benne sajátjaira lövető komcsi (figyelsz, Stumpf András?), tetűcsúzdázó és a homoszexuálisokat genetikai hulladéknak tartó csőcselékpárt (hahó, Élet és Irodalom szerzői gárdája és olvasótábora), van ott minden, ami a XX. században rossz volt nekünk. És ti tényleg ezeket akarjátok a XXI. században is?

A kérdéseim persze pusztán költőiek…

 

(origo.hu)

 

 

Add tovább!

Szépen csicskul a Momentum: Fegyőr bizalmi szavazást kezdeményezett maga ellen

Pusztító mém jött Jakabról – Napi balfék: Petike mai menüje