in , ,

Nyílt levél Nagy Bandó Andrásnak, aki gyalázta Orbán Viktor családját

Pár keresetlen szó

Tisztelt Nagy Bandó András!

Nem tudom Ön, hogy van vele, de az elmúlt napokban tett megnyilvánulásai, főleg így Karácsony előtt, különös hangulatot teremtenek a közéletben. Jön egy szerencsétlen, aki pogromot vízionál, a másik szükségállapotról álmodozik, és a választások elhalasztását vetíti előre, a negyedikből csak szimplán fröcsög a gyűlölet, népszerű videó bloggerek szerint pedig a „Karácsony a pokol kapuja…”.  Addig mások 2002-es, ron werberi kampány-hazugságokat vesznek elő. Ilyen az egyik hazugság, amit Ön is állított Orbán Viktor családjáról. Nem részletezem, mert annyira alaptalan, sértő, gusztustalan hazugság, hogy nem ismételgetjük.

Bayer Zsolt tökéletesen megírta Önről a lényeget blogjában.

Nem tudom Ön manapság milyen szellemi állapotban van, de az ATV-s szereplését figyelve, amit maga az ATV is letiltott később az interneten, majd a 24.hu is visszavonta ezzel kapcsolatos írását, és ők is elhatárolódtak, majd másik cikkben magyarázkodásba kezdtek, szóval elnézve a szereplését, én csak egy összeaszott, gyűlölettől remegő szájú, kizárólag hazug 444, index, hvg-s hazugságokon nevelkedő végtelenül ostoba embert láttam. Talán ezért Önben ez a mérhetetlen gyűlölet, mert ilyen szennyoldalakat olvas. Ahogy az ORIGO-n olvastuk, már saját közönségével sincs békében. Botrányt, botrányra halmoz, saját közönségével kiabál….Leginkább saját magával nincs békében, Bandó úr!

Gyűlölet: az a mélységesen banális mechanizmus, hogy kivágom azt a fát, amire nem tudok felmászni. Gyűlölet: mélyebbeket gondolunk felőle, mint amilyen csekélyben tanyázik az egész. Gyűlölet: paradox szerelmi vallomás: olyan szeretnék lenni, mint te, de nem és nem tudok, tehát dögölj meg, mert elérhetetlenül szép vagy, ne legyél, ne lássalak! Gyűlölet: útjelző táblákkal gazdagon ellátott, eltéveszthetetlen, kövezett út az őrülethez… Minden valamennyire markáns ember felizzítja az effélére hajlamosak gyűlöletét: ez a minőség fonák visszaigazolása. A valamilyenségnek ez az ára. Ugyanők viszont azt is megkapták ajándékba, hogy aki szereti őket, az borzasztó nagyon. Nincs langy középút, mert az a középszeré. Ami engem illet, igyekszem minél láthatatlanabbá válni azok számára, akiket kínoz a létem. Ugyanis, ha bármi módon reagálok a gyűlöletre, létrejön az ördögi kör; ez ellen egyetlen humán védmódszer van: az, hogy megszakítjuk a láncot. Ki lehet állni a pástra, de minek?! A butaság nem vitaképes; nem más, mint elemi erő: hülye leszek pert indítani a földrengés ellen.

Vavyan Fable

 

Vavyan Fable remekül megírta gondolatait a gyűlölteről.
Javaslatunk: hanyagolja a közéletet Bandó úr, hanyagolja…és akkor nekünk, meg másoknak sem kell elmagyarázni, hogy Ön: hülye.

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

A mindenszo.hu első karácsonyfája…

Határvédelem Szent László korában