in , ,

Nyílt levél Kőhalmi Zoltánnak, a keresztényellenes HVG címlapok tervezőjének, és a Hócipő szerzőjének

Maradtál volna építészmérnök

Kőhalmi!

Maradjunk ennél a megszólításnál, mert az illető se nem tisztelt, se nem kedves.

Összenő, ami összetartozik, Kőhalmi! A totálisan humortalan Farkasházy Hócipőjében vagy szerző.
Most vajon attól olyan szar a Hócipő, és humortalan, hogy Te ott vagy szerző?
Mert ismerjük el, fellépéseid valóban humorosak. Ezért nem értjük, mitől ilyen ócska a Hócipő. De mindegy is, bottal sem piszkáljuk meg azt a magazint. A papír minősége meg egyéb tisztálkodási feladatra totálisan alkalmatlan.

Mert nem kétség, régebben, amikor még láttam a fellépéseidet, azok humorosak voltak. Ne tagadjuk ezt le. Biztos ma is humoros vagy. Bár van hozzá egy olyan fapofád, amivel ha kicsit is humorosat mond az ember, és maradsz továbbra is fapofa, akkor az humorosnak tűnik. De ez nem érdekel minket annyira, ez a tevékenységed még rendben is lenne.

De Te nem állsz meg itt. Neked ennyi nem elég. Neked tervezni kell a HVG címlapjait is. És még azzal sem lenne baj, ha pusztán HVG címlapokat terveznél. De miféle címlapok ezek Kőhalmi???

Miféle, ótvar, hitvány keresztényellenesség és blaszfémia tombol ezeken a címlapokon? És persze főleg Karácsonykor! Te is tudod, mikor kell belerúgni a keresztényekbe. Ez valami perverzió?
Van fogalmad arról, hány millió keresztény magyar ember lelkébe taposol bele Karácsonykor?

Megkérdezhetném, hogy miért éppen a keresztényeket céloztad meg?

Egy ideje egyébként a bögyünkben voltál már, de sosem volt akkora nyilvánosság a kezünkben, hogy ezt elmondhassuk végre! De most van, szerencsére!

Kőhalmi! Vedd tudomásul, hogy a keresztények nem csak ahhoz a mondáshoz tartják magukat, amit Jézus mondott: „Ha megütnek, tartsd oda a másik orcádat is…”

Egyébként Jézus maga sem arra mutatott példát, amikor arcul ütötték, hogy odatartotta volna a másikat is egy újabb pofonra (Jn 18:22-23). Jézus ebben a tanításában nem is azt mondja, hogy tartsd oda a másik orcádat is, hanem csak azt, hogy fordítsd felé, egy teljesen új módon.

Mi most így fogunk tenni, mivel mi is keresztények vagyunk, és kikérjük magunknak ezeket a HVG-s címlapokat.

És Te, amíg ezt a a keresztényellenes kurzust űzöd a HVG címlapjain, addig mi mindenhova követni fogunk, minden lépésedről tudni fogunk, minden törvényes, és jogi eszközzel fel fogunk lépni a Te kis keresztényellenes perverziód ellen!
Mostantól válaszolni fogunk, és abban nem lesz köszönet. Ha esetleg súlyosan fogyatkozni fog a rajongó táborod, és beszólnak majd Neked egy-egy fellépésed alkalmával nyilvánosan, és ez rendszeressé válik: ne csodálkozz, megérdemled!
2 és fél millió ember előtt már biztosan végleg leszerepeltél.

Boldog Karácsonyt, Te kretén!
Maradtál volna építészmérnök.

 

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

HOPPÁ! – Magyarul is beszél az új osztrák külügyminiszter

(videó) Íme az ellenzéki összefogás egyetlen videóban