in ,

Nyílt levél Gajdics Ottónak és Bayer Zsoltnak: olvasók ezrei nem tudják mobilon elérni a magyarnemzet.hu-t! Hónapok óta!

Már nem tudunk kihez fordulni

Kedves Bayer Zsolt és Gajdics Ottó!

 

Már nem igazán tudunk kihez fordulni, hiszen hetek, ha nem hónapok óta magánlevelezésben vagyunk a Magyar Nemzet szerkesztőségével, de a magyarnemzet.hu továbbra sem elérhető olvasók ezrei, tízezrei számára!

A problémát már százszor leírtuk, mégsem születik megoldás, ezért már kétszer is a nyilvánossághoz fordultunk, de még mindig nem változott semmi. Ennyire nem akarunk nyerni 2022-ben?

A probléma: mobiltelefonon, Androidos rendszeren Chrome böngészővel NEM ELÉRHETŐ a magyarnemzet.hu, HÓNAPOK ÓTA EGY FEHÉR KÉPERNYŐ VÁR MINDENKIT! 

A probléma azért jelentős, mert az Androidos telefonok és azon belül is a Chrome böngészők a legnépszerűbbek, tehát jelentős tábor számára mobiltelefonon egyszerűen nem lehet elérni a magyarnemzet.hu főoldalát, onnan pedig egyik cikket sem, hiszen egy fehér képernyő vár minket, immáron hónapok óta. Hiába működik Firefox böngészővel az oldal, ha egyszer a Chrome-mal nem megy, sokak nem értenek annyira az informatikához, és továbbra sem tudják elérni a polgári oldal zászlóshajójának online felületét, ami számunkra egyszerűen érthetetlen! És az is érthetetlen, hogy ennyi levelezés után sem tudták még megoldani a problémát!

Tisztelettel kérjük Bayer Zsoltot, és Gajdics Ottót, hogy továbbítsák az olvasók panaszainak tömegét, aki nem tudják elérni a magyarnemzet.hu-t, és javítsák végre a problémát! A választások előtt ilyen hatalmas hibákkal kampányolni egyszerűen megengedhetetlen!

 

 

Tisztelettel,

 

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

 

 

Add tovább!

Nem stadion – Novák Katalin: januártól duplájára emelkedik a babakötvényhez adott állami támogatás

Ez egyre keményebb: Szabó Tímea és a CIA – megint üzent Anonymous + videó