in ,

Nyílt levél és felhívás a konzervatív, jobboldali, nemzeti érzelmű értelmiségnek

Gyertek ki a fényre! Vállaljátok magatokat! Most nagy szükség van rátok!

Kedves színész, művész, szobrász, filozófus, történész, sportoló, politológus, olimpikon, műsorvezető, tanár, énekes, zenész, író, költő pedagógus, tudós, stb.,  Barátunk!

Bizonyára Te is olvasol napi sajtót, online, vagy nyomtatott formában. Láthatod, hallhatod minden nap, hogy a liberális médiában egymásnak adják a kilincset a Vitray Tamások, Nagy Bandó Andrások, Lovasi Andrások, Bödöcs Tiborok, és okádják tele aljas hazugásokkal a médiát, hogy itt mennyire tombol a diktatúra, fasizmus van, nyilas kormány van, náci kormány van, kirekesztő, idegenellenes, soviniszta, populista, autokrata rendszer van.

Te pedig otthon mérgelődsz magadban, vagy a családnak, de nem teszel semmit.
Csendben szentségelsz egyet, és azt gondolod, hogy Neked ehhez semmi közöd, az ország ügyeivel kapcsolatban, a közhangulattal, közéleti történésekkel kapcsolatban semmi felelősséged.
Lehet, hogy félsz, rettegsz attól, hogy „de mit szólnak a többiek?”, „mit szól az edzőm?”, „mit szólnak az iskolában?”, „mit szólnak a munkahelyemen?”, „mit szólnak a rajongóim?”….és hallgatsz továbbra is.

Pedig mindennek ideje van. Ideje van a hallgatásnak, és ideje van a megszólalásnak is.
Most ideje van, hogy kedves értelmiségi barátom, Te is megszólalj!
Gyere ki a fényre, mondd el bátran a véleményed, cáfold a hazugásokat, és kiállj a hazádért!
Mert most Magyarország fennmaradásáról, a biztonságunkról, a kultúránkról, családjainkról, gyermekeink biztonságáról van szó.

ITT AZ IDŐ! Mert ha nem fogunk végre össze, a kormány szájából jövőre kiéneklik bizony a sajtot, mert a liberális média gőzhengere dolgozik ezerrel, és mindent letarol a rádióban, a tévében, és az interneten is, meg persze a nyomtatott sajtóban is!

Ébresztő Honfitársaim! Szólaljatok meg!

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

 

 

Ejj, de nem lepődtünk meg megint – Ismét hazudott a balliberális, folyton sivalkodó HVG, helyre is tették a lapot

Wittner Mária: „Kikapcsolom a tévét, ha látom Gyurcsány pofáját!”