in ,

Nyílt levél Budaházy Eddának! Magyar népdallal, és kultúrával kell kiszorítani a szivárványosokat

Ezennel csatlakozunk Budaházy Edda felszólításához

Elolvasva az alább olvasható nyílt levelet, ezennel szerkesztőségileg csatlakozunk Budaházy Edda felhívásához, és mindenben segítjük őket, amiben csak tudjuk, hogy küzdhessenek a homoszexuális lobbi elterjedése ellen.
Fel kell ébreszteni a magyar társadalmat, mert ha nem veszünk részt az ellenállásban, pontosan a leírtak szerint fog történni minden, és akkor már bizony késő lesz.
Szívesen segítünk pólók tervezésében, a hírek terjesztésében, és ötletek átadásában (van jó sok).

Van egy víziónk: valahol Magyarországon, egy iskolában vagy bárhol épp a homoszexuális lobbi terjeszti mérgező tanait, amikor megérkezik egy több száz fős flashmob csoport, a lányok beöltözve népviseletben, a fiúk szintén népviseletben, és hangos zene, népzene szól a bluetooth hangszóróból, teljesen elnyomva a homoszexuális lobbisták tevékenységét. A magyarok pedig táncra perdülnek. És mindezt addig csináljuk, amíg be nem fejezik aznapra a tevékenységüket: győzelem!

Ehhez hasonló ötletből vagy 100-al rendelkezünk, szívesen megosztjuk igény esetén Budaházy Eddáékkal.

Hajrá Magyarok!

 

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

 

 


 

Budaházy Edda: Nyílt levél a polgári Magyarországhoz

Már közel egy hónapja zajlanak a Budapest Pride Fesztivál programjai. Számosat közülük meglátogattak magyar hazafiak is, hogy elmondják véleményüket. Egy-két órás helyszíni vitával könnyen megakadályozhatók ezek a társadalomra rendkívül káros események. Mégis még mindig tétlen a polgári Magyarország.

Bár van némi halvány jel a társadalom ébredésére, – Boldog István (Fidesz) képviselő megnyilvánulása a parlamentben, egyre több elítélő írás mértékadó szereplők tollából, vagy néhány televíziós műsor, – de még mindig súlyos hiba, hogy a polgári Magyarország azt hiszi, itthon mindig megmarad az LMBTQ a mostani, kissé amatőr, kissé bugyuta marginális próbálkozásnak. Ez óriási tévedés! Nyugaton már életveszélyes folyamatok értek be, gyerekek ezreit viszik évente nemátalakításra, iskolában folyik az érzékenyítés, egész városrészekben dühöng a deviancia és aki meg mer szólalni ellene az elveszíti a munkáját, eljárás alá kerül, kirekesztik, tönkre teszik.

Hogy mi még nem tartunk itt, annak egyik oka a több mint 10 éve tartó erős nemzeti ellenállás, a maroknyi hazafi, aki évről évre eléri, hogy a pride menet kordonok közé szoruljon, hogy a rendezvényeik ne tudjanak kiteljesedni, hogy ne tudjanak mélyebben beépülni a társadalom szövetébe, hogy felvonulásukon ne történhessen erkölcstelen magamutogatás. A másik ok kétségkívül az, hogy ez a magyar kormány legalább nem adja alájuk a lovat. Ám a kormány is akkor tudja érvényesíteni a normális családmodell vízióját, ha erős civil ellenállás bontakozik ki a Nyílt Társadalom Alapítvány által bőven pénzelt bomlasztó erők ellen.  Azt hazudják, hogy ők egy boldog, vidám, pozitív, közösség, akik csak a jogaikat akarják. Ám akinek van szeme, az láthatja, hogy egy agresszív, torz és totalitárius ideológiával állunk szemben, amely nem fog megállni Burgenlandnál.

Olyan könnyű volna megakadályozni ezt a beteg folyamatot, mindössze annyi kellene, hogy többen felemelkednének végre és határozottan tiltakoznának az LMBTQ lobbi ellen! Civil szervezetek, szakmai körök, orvosok, tanárok, pszichológusok és minden családé és életvédő szervezet!

Minden évben végig nézzük, amint balliberális politikusok, közéleti szereplők, vállalatok nem átallanak vonulni, parádézni a homoszexuális menetben. Ők nem szégyellik ezt, de az ellentüntetés, az derogál a kedves polgároknak. Nekünk is lenne jobb dolgunk, mint ezek ellen demonstrálni. De érezni kell a veszélyt, mert, ha most hibázunk, akkor lehet, hogy már nem tudjuk helyrehozni a bajt.

Ezért kérjük a polgári Magyarországot, a néma többséget, hogy minden lehetséges eszközzel akadályozza a meleglobbi törekvéseit, menjen el a rendezvényeikre vitatkozni, emelje fel szavát és tüntessen velünk a „Budapest pride” ellen az Erzsébet téren július 6-án 16 órától. Vagy legalább támogassa valahogy azokat, akik ezt megteszik. Helyzetbe kerülve törvényeket fognak kikényszeríteni és aztán nehogy késő legyen, amikor a kisfiunk elénk áll, hogy kislány akar lenni, és már semmit nem tehetünk ellene.

Ahogy Budaházy György írta: egyre inkább látom, hogy ez a deviancia úgy hatalmasodott el a nyugati világban, hogy a normális emberek egyszerűen lusták voltak tenni ellene.

Szanyi Tibor kimondta az igazságot az MSZP-ről, mire a párt felfüggesztette a tagságát

Hivatalos: megállapodtak az uniós vezetők: nem Frédi lesz az Európai Bizottság elnöke