in ,

Nyílt levél a Nemzeti Konzultáció ellen „humorizáló” Kovács András (KAP) Péternek

Petikém, legközelebb válogasd meg, mibe állsz bele…

Kedves Péter!

Kiraktál a minap az oldaladra egy videót, amiben a Nemzeti Konzultációt cikized. Jó párszázezren megnézték. Népszerű. Ehhez gratulálok.
Roppant viccesnek találtad a dolgot, és gondolom most is elégedett vagy, ahogy a liberális agyhalott média tapsol Neked ezért.
De hát megtudtuk nem is olyan rég: titeket ezért fizetnek. Azért fizetik Bödöcs Tibit, hogy Orbánt gyalázza, Hitlerezze, diktátorozza, Kőhalmi Zolikát azért fizetik, hogy keresztényellenes HVG címlapokat gyártson, egyeseket azért, hogy a vizes VB-t járassák le (érdemes megnézni azt a videótokat is, az egyik hülyegyerek a videón Te voltál), egyeseket pedig azért, hogy a Nemzeti Konzultációt járassák le.

Tudod, Péter, lehet sok mindennel viccelődni, politikusokkal, miniszterelnökökkel….igen lehet, hisz demokrácia van. Nem jön fekete kocsi értetek, és amíg Orbán Viktornak hívják a miniszterelnököt, nem is fog. Sem kardlapozás nem lesz, sem lovasroham…tudod ez nem a mi stílusunk. De Te azidőtájt nagyon kussoltál…

Tudod Péter, van egy határ, amin nem érdemes átlépni. Amikor Manchesterben, Londonban, Berlinben gázolnak, késelnek, robbantanak muszlimok, Allahu Akhbart kiálltva, miközben minket véd a kerítés, és a kormány biztonsági politikája, Te éppen ezt próbálod „humorosnak” szánt videódban megtorpedózni.
Ezzel csak az a baj, kedves Péter, hogy az én biztonságommal is szórakozol, azzal pedig nem kéne. Az én családom épségével is szórakozol. Pedig azzal sem kéne.
A barátaim, és azok családjai, gyerekei biztonságával is szórakozol.

És éppen ezért, elmész Te a jó kurva anyádba!

 

mindenszo.hu

Sivalkodnak a libsik Lengyelországban – A magyar kormányhoz hasonlóan, a lengyel kormány is fellép az álcivil szervezetek ellen

A V4-ek talán soha nem voltak ilyen egységesek