in ,

Nyílt hazaárulás – A jobbikosok borospincében ünnepelték meg a Soros-Sargentini-jelentés elfogadását

A Jobbik a Duna-Tisza köze egyik leghíresebb pincéjében, Frittmannéknál koccintott arra, hogy az Európai Parlament elfogadta a Magyarország ellen irányuló Soros-Sargentini-jelentést.

Borozgatás közben Balczó Zoltánt dicsérték, mivel a jobbikos EP-képviselő azt nyilatkozta, hogy egyetért a Soros-Sargenti-vádirat Magyarországot elítélő pontjaival. Az ott elhangzottak alapján a párt azt reméli, hogy Soros György majd kicsinálja a Fideszt és így a Jobbik majd előretörhet – írja a Ripost.

Forrás: Ripost

A lap szerint a helyszínről ládaszámra nyúlták le a borokat és pakolták fel a buszra, hogy átvihessék a szállodába, ahol tovább folytatták az iszogatást. Mivel a pincészet háromcsillagos vendégháza nem volt megfelelő Gyöngyösi Márton alelnöknek, ezért a a kiskőrösi, luxuskörülményeket biztosító Hotel Vinumnál szálltak meg. A borozás, a buszbérlés és a wellnessezés is közpénzből ment. A szállodában még egy ideig folytatódott a gyűlölködés, de aztán kidőltek a fiúk.

Forrás: Ripost

Következő nap a reggeli mellett ott folytatták, ahol abbahagyták. A Magyarország-ellenes jelentést éltették és Soros Györgyöt dicsérték azért, mert sikerült elfogadtatnia a dokumentumot Brüsszellel – tette hozzá a Ripost.

Vona Gáborról is szó esett az összejövetelen. Többen fájlalták, hogy csak úgy otthagyta a pártot, azért hogy most hülyét csinálhasson magából vloggerként – jegyezte meg a lap.

Forrás: Ripost

A jobbikosok a másnaposságot a wellness részlegen pihenték ki. Utána tartottak egy frakcióülést, ahol Sargentini személyét méltatták, sőt az is felmerült, hogy az országgyűlési frakció nevében gratuláló táviratot küldenek neki.

Sneider, a Jobbik pártelnöke azt írta ki később a Facebookra:

A Sargentini-jelentés jogállamiságra vonatkozó részeit tagadni nem tudjuk.”

Forrás: Ripost

Gyöngyösi Márton alelnök is közzétett egy nyilatkozatot, amelyben feketén-fehéren kijelentette:

A Sargentini-jelentés egy tágabb közösség érdekeinek védelme.”

Ripost információi alapján egyértelmű, hogy a Jobbik is beállt a Soros-Sargentini szimpatizánsok közé.

(forrás: Tóth Dalma, 888.hu)

Vásárhelyi Mária Orbánról: „Orbán xenofób, autoriter, nacionalista, hazudozós, bunkó politikája áll a legközelebb Trumpéhoz.”

Letartolta ez a videó az internetet – Véd­jük meg Ma­gyar­or­szá­got, ne en­ged­jünk a zsa­ro­lás­nak! – videó