in ,

Nyerges Attila (Ismerős Arcok): A liberalizmus kórság

Az Ismerős Arcok frontembere, Nyerges Attila a saját bőrén tapasztalta meg a kulturális életben uralkodó balliberális túlsúlyt

Az Ismerős Arcok frontembere, Nyerges Attila a saját bőrén tapasztalta meg a kulturális életben uralkodó balliberális túlsúlyt. A zenész olyan kulisszatitkokat is megosztott a Figyelővel, hogy mit mondott neki egyik turnéja során egy felvidéki lelkész a zenéjéről. 

A magyar nemzeti rock kultikus alakja, Nyerges Attila közel két évtizede zenél, ám a rendszerváltáskor döbbent rá a szocializmus bűneire, s Wass Albert akkor reneszánszát élő műveiből döbbent rá arra, hogy milyen nehéz is a határainkon túlra sodródott nemzettestvéreink sorsa.

Az énekes elmondta, ugyan elmenne egy MSZP majálisra is, ám ahogy fogalmazott, ott biztosan összezavarna ott egy-két embert.

A Figyelőnek adott interjújában elmesélte, hogy élete egyik legmeghatározóbb pillanata az volt, amikor egy felvidéki lelkész a következőket osztotta meg vele: a Nélküled című száma a szlovákiai magyarok himnuszává vált.

Nyerges mindig is úgy tartotta magáról, hogy ő olyan ember, aki nem rejti véka alá a mondanivalóját, s mindenről van véleménye, így azt is bátran kijelenti: a liberalizmus egyfajta kórság Európának.

A Nyerges Attilával készített teljes interjút a Figyelő július 26-án megjelen számában olvashatják.

Figyelő

(forrás:www.echotv.hu)

Ujhelyi Pityu hány aláírást gyűjtött a Minority Safe Pack sikeréért? Hm, Pityu?

AGYHALÁL – Fegyőrék (Momentum) B-listáznák a „Fideszes” kocsmákat