in , ,

Nóra (Noár) most azt hiszi, hogy végig fogja pofozni a jobboldalt – Amíg nem találkozik Apáti Bencével

Szegény baloldal….

Panem et circenses
Decimus Iunius Iuvenalis, római költő

 

Nincs azzal semmi baj, ha a jobb és baloldali értelmiség szórakoztatja egymást, vitáznak, vitaműsorokban vesznek részt, legyen végre párbeszéd! Az is valami.

A gond ott van, ha ezek a viták fizikai alakot öltenek, pl. erőszak, Fidesz-székház rombolás, kossuth téri karácsonyfa és Betlehem rongálás, Parlament ablakának bedobása, rendőrök tűvel való szurkálása, füstgránát dobálása, építési terület kordonbontása, kolostorok megrohamozása, stb. Ebbe az erőszakos baloldali sorba tartozik Nóra (Noár) legújabb provokatív kihívása: bokszolni hívja a Megafonosokat, mert most ő „bivalyerős”-nek érzi magát.

Valami ilyesmire gondolt?

Mátrai Bivaly

 

 

Rendkívül primitív, ha valaki az ideológiai vitákat nem választás útján, hanem lázongás, lázadás, kommunista forradalom és erőszak útján akarja rendezni. Ide tartozik ez a nevetséges boksz dolog is. Bivalynak érzi magát ez a végtelenül ostoba, hazug és buta Nóra (Noár), ezért ő most szó szerint végig akarja pofozni jobboldalt: kihívta a Megafonosokat bokszolni.

Trombitás Kristóf már rögtön el is fogadta a kihívást, de nekünk lenne első meccsre javaslatunk: álljon ki Apáti Bence ellen. Csak szólunk, hogy Bence a küzdősportokhoz is ért, testfelépítése pedig Noár szorozva 2-vel.

Bence kb. az első jobbhoroggal felütné a plafonra ezt a majmot.

 

 

Na, erről ennyit.

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Nagy balhé van – Morawiecki a tévészékház erőszakos elfoglalásáról: nem hagyjuk, hogy diktatúra épüljön Lengyelországban!

Megint nemzetközi sivalkodás van: bánkódik az EUobserver, szerintük az EU megint nem bírt Orbánnal