in

Nocsak! The Times: Európának fel kell készülnie Trump győzelmére

Edward Lucas szerint a következő amerikai kormányzat cserbenhagyná az ukrán elnököt.

Edward Lucas külpolitikai elemző a The Times hasábjain fejtette ki a véleményét a közelgő amerikai választás kapcsán. Az elemző szerinte Joe Biden elnök bajban van. Ezt a bajt jól jellemzi az, hogy a jelenlegi elnöknek állítása szerint már „Brezsnyev” a beceneve. 

Edward Lucas arra a megállapításra jutott, hogy az amerikai lakosság a bűnözésért, valamint a migrációért a Biden-kormányzatot hibáztatja. A szerző elkeseredetten tapasztalja, hogy ezekkel szemben a közvéleményt nem a jó gazdasági adatok foglalkoztatják.

Állítása szerint Donald Trump hatalomra kerülése nem sok jót ígér az öreg kontinens számára, ugyanis a következő kormányzat cserbenhagyná Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt.

Ennek az lesz a következménye, hogy Ukrajna összeomlik, majd gazdasági krízis fogja sújtani. Egy megkeseredett, megosztott, lepusztult ország aligha kerül be gyorsan az EU-ba. Ez azonban még nagyobb kiábrándultságot eredményez az ukránok körében.

 

(Mandi)

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Ez is feljött a pöcéből – Kepes András megint nagyot alakított: „a magyarság olyan, mint a malária” + Mindenszo.hu kommentár

„Kivéreztetett” Budapest – Két nap alatt kiosztott pár százmillió prémiumot a Főváros