in

Nocsak, nézzenek oda: Horvátországban is befagyasztják az üzemanyagárakat

Andrej Plenković horvát miniszterelnök bejelentése szerint szerdától a 95-ös benzin ára 13,5 kuna (hatszázkilencvenhét forint); a gázolaj ára 13,08 kuna (hatszázhetvenhat forint)

Andrej Plenković horvát miniszterelnök bejelentése szerint szerdától a 95-ös benzin ára 13,5 kuna (hatszázkilencvenhét forint); a gázolaj ára 13,08 kuna (hatszázhetvenhat forint); a szintetikus, kék benzin ára pedig 9,45 kuna (négyszáznyolcvannyolc forint) lehet maximum. Az árstopot egyelőre egy hónapra vezeti be a kormány, két hét múlva azonban lehetséges, hogy egy kisebb korrekciót hajtanak majd végre a befagyasztott árakon–hívta fel rá a figyelmet az indirekt.hu. 

Plenković elmondta továbbá, hogy az üzemanyagokra kivetett adót is csökkentik. A kék dízel után nem kell adózni, így az nem változik, a benzin esetében azonban 0,4 kunával (20 forinttal), a gázolaj esetében pedig 0,2 kunával (10 forinttal) kevesebb lesz az adó.

 

 

(pestisracok.hu)

 

 

Add tovább!

Boris Johnson (sajnos) megnyerte a bizalmi szavazást

És még mindig nem vitte el a fekete autó – Megéri Orbán Viktort gyalázni: Bödőcs 118 millió forintos árbevétel mellett 98 millió forintos profitot termelt