in

Nemzeti egység! A Fradi 15 millió forinttal támogatja a kórházakat a bajban

Örömteli felajánlást tett a Ferencváros csapata

A Fradi 15 millió forinttal támogatja a kórházakat a bajban. Korábbi publicisztikánkban azt kérdeztük: vajon az állami támogatásból élő játékosok miért nem adnak semmit vissza ilyenkor, ha már Gulácsi Péter megtette? Nyilván nem emiatt, de jóleső érzéssel láttuk a Fradi felajánlását.

Délután jelent meg a hír a Ferencváros hivatalos Facebook-oldalán, hogy a csapat 15 millió forinttal támogatja a Szent László és Szent István kórházak alapítványát. Még reggel írtuk publicisztikánkban, hogy talán nem ártana kiállniuk a magyar bajnokságban futballozó, és elég jól kereső játékosoknak a kórházi dolgozók mellett, ha már Gulácsi Péter jó példát mutatott. Nyilván nem ennek köszönhetően, de a Fradi máris gáláns felajánlást tett.

„Az FTC vezetői és munkatársai, valamint labdarúgói, az első csapat edzői, továbbá a szakmai stáb tagjai 15 millió forintot ajánlanak fel a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványnak” – jelent meg a fővárosi zöld-fehérek közleményében.
(pestisracok.hu)
Oszd meg másokkal is!

Ezért nem szabad területi adatokat közölni!!!!

Szijjártó: sikerült hazahozni a Marokkóban rekedt magyarokat – Videó