in ,

Németh Péternek és Juszt Lászlónak egyetlen szava sincs Maki Zaj brutálisan botrányos vasárnapi kijelentéseire

Miért kussoltok?

Hangos a sajtó a vasárnapi Maki Zaj kisebbségeket gyalázó kijelentéseitől. Kiakadt Schiffer András, Ceglédi Zoltán, Hont András, és még nagyon sokan mások.

Játsszunk el a gondolattal, mi történne, ha Orbán Viktor tenne ilyen botrányos kijelentéseket? De nem tesz, mert Orbán Viktor nem ilyen. De mégis, játsszunk el a gondolattal. Bizonyára Németh Péter is Juszt László szeme is fennakadna. Nem úgy, ha a saját kölkük teszi ezt.

Mit csinál ilyenkor Németh Péter és Juszt László? KUSSOL! Vagy ha nem kussol, félrenéz.

 

Maki Zaj antiszemita vasárnapi kijelentései után Németh Péter erről ír:

Miért nem zavartuk el eddig Orbánékat? Egy kicsit is magára valamit adó országban egy ilyen kormány már régen megbukott volna. Vagy, ha nem bukik meg magától, akkor a nép zavarja el, persze csak békésen. Úgy is fogalmazhatnék: ez egy normális, a demokrácia főbb elveit betartó országban bizonyosan bekövetkezett volna.

 

Vajon mire gondolt a költő? Hol volt Németh Péter, amikor Cseh Katalin milliárdos botrányáról volt szó? Hol volt Németh Péter, amikor a baloldal összefogott az antiszemita Jobbikkal? Hol volt Németh Péter a Városháza-gate ügy kirobbanásakor? És hol van most Németh Péter, amikor Maki Zaj vállalhatatlan, antiszemita, homofób kijelentéseket tesz vasárnap? Hm? Hol vagy, Peti?

 

Maki Zaj antiszemita vasárnapi kijelentései után Juszt László erről ír:

Hogy a várban lopnak, az mióta a miniszterelnökség felköltözött oda, nem kétséges. Honnan lehet tudni, hogy lopás kísérlete történt, ha nem vittek el semmit?

Totálisan érthetetlen ami a várnál tegnap este történt. Azt a kivonulást semmi nem magyarázza. Rendőrségi kisbuszok, páncélos, TEK, meg aki még létezik. Érthetetlen. Majd bejelentették, hogy lopás kísérlete miatt volt a felvonulás.

Ez nagyon gyenge kis magyarázat. Ezen még dolgozhattak volna egy kicsit. Honnan lehet tudni, hogy lopás kísérlete történt, ha nem vittek el semmit? Egyébként, hogy a várban lopnak, az mióta a miniszterelnökség felköltözött oda, azóta nem kétséges.

 

Vajon mire gondolt a költő? Hol volt Juszt László, amikor Cseh Katalin milliárdos botrányáról volt szó? Hol volt Juszt László, amikor a baloldal összefogott az antiszemita Jobbikkal? Hol volt Juszt László a Városháza-gate ügy kirobbanásakor? És hol van most Juszt László amikor Maki Zaj vállalhatatlan kijelentéseket tesz vasárnap? Hm? Hol vagy, Laci?

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Nyílt levelet írt Gattyán György, melyben hangsúlyozza: kormányváltást szeretne, és arra kéri az ellenzéket: támogassák őt, kezdjenek közös tárgyalássorozatba

Philip Márki-Zaynak: egy számlálót nem akarsz felállítani, te eszetlen?