in ,

Nem stadion – Újabb korszerű épületet kapott a Készenléti Rendőrség + mindenszo.hu kommentár

Az elmúlt egy évben ez a tizedik létesítmény, amit a határvadász bevetési osztály használatba vehet

Mindenszo.hu kommentár: A rendszeresen a rendőröket hergelő, uszító Facebook oldal, a Zsaruellátó persze ilyenkor mélyen hallgat, kussol. Vajon ki fizeti a Zsaruellátót??? Lenne pár tippünk!

 

Átadták a Készenléti Rendőrség határvadász bevetési osztályának új épületét Kaposváron. Az 5000 négyzetméteres Cseri parki létesítményben konyhával és vizesblokkal felszerelt kétszemélyes körleteket, valamint fegyverszobákat és konditermet is kialakítottak. Az itt elhelyezett állomány a határ védelme és a közterület rendjének megtartása mellett készenléti jellegű szolgálatot is ellát.

„A 300 rendőr elhelyezésére szolgáló Cseri parki ingatlan a még kivitelezés alatt álló, rendőrök és hozzátartozóik lakhatását szolgáló garzonszállóval együtt 5,7 milliárd forintból valósul meg” – mondta el az átadón Balogh János országos rendőrfőkapitány.

A városlakók biztonsága is nő

Az elmúlt valamivel több mint egy év alatt a kaposvári a tizedik korszerű objektum, amit átadnak a Készenléti Rendőrség határvadász bevetési osztályainak. A cél, hogy a rendőrség ugyanolyan hatékonysággal őrizze az unió és Magyarország határát, mint az elmúlt években.

A Készenléti Rendőrség új kaposvári épületének átadásával a somogyi megyeszékhely lakóinak biztonsága is nő. Mindemellett a város tervezi a Cseri park fejlesztését is. Ennek keretében a rendőrségi objektum közelében sportpálya, játszótér és szabadtéri edzőpark is épül a jövőben.

(Gyöngyösi Klaudia, magyarepitok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nem vicc! – Egy humorista nyerte az ukrán elnökválasztást

A magyar külügyminisztérium elítéli a Srí Lanka-i támadásokat