in

Nem stadion – Felújítják a kecskeméti egészségügyi rendelőket

A projekt 11 megvalósítási helyszíne Kecskeméten a következő:

A projekt 11 megvalósítási helyszíne Kecskeméten a következő: Batthyány u. 16., 20., 22., Czollner tér 7., Kada E. u. 4/a., Nyíri út 61. (2 telephely), 63.(2 telephely), Széchenyi sétány 6.,Piaristák tere 7.

 

A projekt célja a kecskeméti egészségügyi alapellátás infrastruktúrájának fejlesztése. Ennek érdekében 11 telephelyen történő fejlesztések keretében energia-megtakarítási célú, egyéb korszerűsítési vagy állagjavítási munkákat végeznek el, a telephelyek műszaki állapotának és a felmerülő fejlesztési igényeknek megfelelően. A projekt fontos célkitűzése az egészségügyi alapellátást nyújtó rendelők rossz műszaki állapotának megszüntetése.

A projekt keretében megvalósul a költséghatékony működtetés. Az ezzel párhuzamosan megjelenő egészségfejlesztő, egészségmegtartó és prevenciós programok a lakosság egészségi állapotot javítják és a háziorvos „kapuőri” szolgálatát is erősítik. A program emelni fogja az egészségmagatartás, az egészségtudatosság, és a betegségmegelőzés szintjét Kecskeméten.

A meglévő rendelők infrastrukturális beruházásai mellett, a projekt ugyanis innovatív szakmai program megvalósítását is tartalmazza. A Piaristák téri rendelőkomplexumban a védőnői szolgálathoz kapcsolódó egyedülálló ellátás bevezetése valósul meg, mely hozzájárul a családok egészségének, valamint testi, lelki, szociális jólétének megteremtéséhez.

 

(magyarepitok.hu)

Szörnyű tragédia történt: Veiszer Alindát és Péterfi Juditot is kirúgta Simicska Lajos

Megint nem stadion – Családi fürdőkomplexum épül Jász-Nagykun-Szolnok megyében