in ,

Nem stadion – Becsengetés előtt elkészült a budakeszi általános iskola

Az intézmény a Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében az Épkar Zrt. és a Zeron Zrt. kivitelezésében valósul meg

Már várja a diákokat Budakeszi új általános iskolaépülete – derült ki az Épkar Zrt. Facebook-oldalára feltett ftoókból és információkból. A létesítmény tantermekkel, kiszolgálóhelyiségekkel és tornateremmel jött létre. A közbeszerzési adatok szerint az ÉPKAR Zrt. és a ZERON Zrt. közös ajánlattevőként nyerte el a budakeszi oktatásfejlesztési közbeszerzést.

A tornaterem és a kiszolgálóhelyiségek tervezése és kivitelezése mellett egy 1,2 milliárdos fejlesztésben  11 tantermet kapott az iskola az első ütemben, a második ütem pedig 7 tanterem megvalósítából állt. A budakeszi intézményfejlesztés a Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretein belül valósult meg.

 

Látványos épületet alakítottak ki

Budakeszi közel 9 ezer négyzetméteres területet biztosított az iskolához a Kerekmező téren. A projektben hagyományos szerkezetű általános iskola épült a kapcsolódó közművekkel, környezetrendezéssel, alagsorral, földszinttel és két emelettel.

A látványos új épület alapterülete összesen mintegy 3600 négyzetméter, az építkezés során a kivitelező cégek a földmunkákat ugyanúgy elvégezték, mint a szerkezépítési feladatokat.

(Gyöngyösi Klaudia, magyarepitok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nem stadion – Tatabánya legnagyobb parkját alakítják modern közösségi ponttá

Az ellenzék szerint a Honvédkórház poloskáiról is Orbán Viktor tehet