in , ,

Nem sikerült integrálni az agysebészeket Németországban (sem)

Se rövid, se középtávon nem sikerült integrálni a német munkaerőpiacra az utóbbi évek migrációjával az országba érkezettek többségét

Nem sikerült integrálni a német munkaerőpiacra a frissen érkezetteket

Se rövid, se középtávon nem sikerült integrálni a német munkaerőpiacra az utóbbi évek migrációjával az országba érkezettek többségét – mondta az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában Orbán Balázs, a Migrációkutató Intézet igazgatója.

Míg Németországban az össznépesség 70, a 2015 óta érkezett migránsoknak csupán 18 százaléka dolgozik – mondta, hozzátéve: a többségükben fiatal, képzetlen vagy legfeljebb középfokú végzettséggel rendelkező férfiakból álló embertömeg alig két százaléka nyilatkozott úgy, hogy valamilyen fokon beszél németül.

Megjegyezte: ezekkel az emberekkel nehéz kielégíteni a német ipar munkaerőigényét.

(hirado.hu)

 

 

Mindenszo.hu kommentár:

de mégis mit várt Németország? Hogy a dolgukat az utcán végző agysebészek és fogorvosok majd integrálhatók lesznek? Hogy a német nyelvet soha megtanulni nem akarók majd integrálódnak? Hogy az utcán hőzöngő, erőszakoskodó horda majd  integrálódik? Dehogy! Szépen, lassan átveszik a hatalmat. Jó úton járnak, mert az új honfoglalók már 52%-ban többségben vannak Frankfurtban és 44% az arányuk Münchenben. Nemsokára arra ébrednek a lassan felmelegített „békák” (németek) a kondérban (saját hazájuk), hogy teljesen megfőnek (kisebbségbe kerülnek).

Már kialakultak a párhuzamos társadalmak. Lassan átveszik a politikai terepet is, jönnek az agysebész és fogorvos jelöltek, és jön a Saría törvényének jogrendbe iktatása. Franciaországban már elkezdődött. Angliában is.

 

(videó) Orbán Viktor korábbi jóslatait nézi a fél internet

Gianni: Ami most zajlik, az nem migráció, hanem háborús jellegű invázió