in ,

Nem meglepetés ! – Soros szőrös keze az OLAF-ban

Nem kell ahhoz túl nagy fantázia, és az összeesküvés-elméletekben sem kell hinni, hogy észrevegyük, összedolgoznak Soros és a népbiztosok (copyright by Csurka). Az ellenzék, mely naponta állítja ki saját alkalmatlansági bizonyítványát külön-külön és egybeforrva is, megint külföldi segítségért folyamodott.

Ami a választások előtt alig 90 nappal meg is érkezett. A hírhozó The Wall Street Journal megírta, hogy lám-lám, az OLAF súlyos szabálytalanságokat tárt fel az Elios Innovatív Zrt. által elnyert, uniós forrásból fizetett közbeszerzésekkel kapcsolatban. Dehát Jávor Benedekék ezt a kártyát már egyszer kijátszották. Nyomozás is indult, ami a bűncselekmény konkrét hiánya miatt, a feljelentők nagy bánatára szükségképpen lezárult.

Ellenben tényszerű információ, hogy annyi szabálytalanságra bukkant a Gyurcsány-kormány alatt kezdődő ciklushoz köthető EU-s pénzek felhasználása során az OLAF, hogy külön húszfős egység alakulhatott az Európai Csalás Elleni Hivatalban (OLAF) a 2007-2013-as uniós ciklus magyarországi visszaéléseinek kivizsgálására. Ezek közül kiemelkedik a Gyurcsány-Demszky korszak 4-es Metro ügye, melyben 170 milliárd elcsalt, ellopott euró visszafizetéséről kell tárgyalnunk. Más ügyekben már vádat emelt a Fővárosi Főügyészség.

A következő, a tisztán az Orbán-kormány alatt kezdődő ciklus EU-s pénzeinek felhasználásával kapcsolatban viszont ez a helyzet megváltozott. Giovanni Kessler, az OLAF vezetője jelentette, ők azt látják a magyar adatok alapján, hogy messze az uniós átlag alatti a szabálytalanságokkal kapcsolatos bejelentések aránya, tulajdonképpen alacsonynak mondható a magyarországi korrupciós ráta aránylag, mert kevesebben tesznek feljelentést.

Feltéve, de meg nem engedve, hogy Kessler úr csapata sem mentes a rosszpénzként ismert Soros-networktől, melynek tagjai erre nyilván elárasztották a szervezetét utólag feljelentésekkel, s ennek következtében azt is mondta, hogy ha alacsony a korrupció, az abból is fakadhat, hogy nincs meg a képesség a hatóságoknál, hogy feltárják az ügyeket. Ám lehet, pusztán hazabeszélt Kessler úr, mert ha olyan vezetők kerülnének Magyarország élére, akik saját maguk kérik majd, hogy minden, eleddig nemzeti hatáskörbe tartozó jogot, vonjanak EU-s hatáskörbe, az talán neki jobban tetszene.
Akár így, akár úgy, az OLAF mindenesetre sürgősen produkált valami exkrementumot, alig három hónappal a választások előtt.

Kurtán-furcsán lezárta és kiadta az Elios elleni jelentést, amiről az amerikai The Wall Street Journal sietett beszámolni. A bolsik a külföldi székhelyű OLAF-ot magasztalják, az Eliosra vonatkozó jelentését szent írásként kezelik, bőszen Tiborczoznak, miközben Magyarország életében példa nélküli politikai támadást indítanak a magyar Állami Számvevőszék ellen, mert fel merte tárni a Jobbikról szóló jelentésében, hogy az állami költségvetésből milliárdokat felélő párt elnöke, Vona mint az önállóan gazdálkodó egység felelős vezetője nem volt képes még az alapvető szabályok betartására sem, hanem súlyosan megsértette a pártok gazdálkodásáról, elszámolásáról és átláthatóságáról szóló s a bizonylatok hitelességét, a szerződések valódiságát megkövetelő törvényt.

Figyelem: nem hogy megteremteni, még elszámolni sem tudják a szájukba tolt milliárdokat. Olyan ordenáréságokkal álltak elő, amik a korábbi, megengedőbb szabályok szerint sem maradtak volna említetlenül. Firkás Lajos vagy benézte a 2014-es törvény-módosításokat, vagy 2015 óta nem először, a tévedhetetlenség téves eszméje kerítette hatalmába az alkoholon túl. Lényeg, hogy a bomba a saját körletükben robbant fel.

Ezért azután az Óperencián innen és túl pedig a Sorosnak dolgozók, a brüsszeliták, a látható és a láthatatlan irányítók, a minden szabályt és erkölcsöt elutasító gazemberek, akikben az Orbán elleni gyűlölet lángja igen magasan lobog, semmitől sem riadnak vissza, minden hazugságot, rágalmat bevetnek. Mert nincs az a bíróság, amely a választásokig hátralévő időben igazságot szolgáltatna. Be ne dőljünk nekik!

Most patkányék 100 éves mocskos rendszere omolhat össze, ha a szívünkre és a józan eszünkre hallgatunk. Nem ideiglenesen. Végérvényesen.
(forrás:magyarforum.hu)

Apáti Bence – Elmaradtak celebjeink székely zászlós profilképei

Szakértő: Egyértelműen a magyar közösséget fenyegette a román kormányfő