in ,

Nem hiszed el: kifizetik a rezsit – ezt lehet nyerni egy brit televíziós műsorban – Videó

Egy brit televíziócsatorna szerencsekerék műsorában a minap azt ajánlották főnyereményként a szerencsés betelefonálónak, hogy kifizetik a rezsiszámláját.

Egy brit televíziócsatorna szerencsekerék műsorában a minap azt ajánlották főnyereményként a szerencsés betelefonálónak, hogy kifizetik a rezsiszámláját. A kerékre a 3000 és az 1000 font nyeremény mellé került fel a négy havi energiaszámla kifizetése. Az eset jól példázza, hogyan sújtja az energiaválság az egész Európát. 

A brit tévécsatorna műsoráról és az ott történtekről egy kritikus, Scott Brian posztolt a Twitteren. Megosztott egy videó részletet is, amelyben a betelefonáló játékos arról panaszkodik, milyen lehetetlen helyzetbe hozta a családot a energiaárak elszállása.

A hölgynek szerencséje volt, mert sikerült kipörgetnie a főnyereményt, így most 4 hónapig nem kell aggódnia. Ráér utána…

 

A hírről beszámoló Insider című lap megjegyzi, hogy október elsejétől az Egyesült Királyságban egy átlagos háztartás évi 3553 fontot fog fizetni az energiáért, ami 80%-os áremelkedést jelent. Méghozzá azt követően, hogy áprilisban már 54 százalékkal emelkedtek az energiaárak a szigetországban. 

Egyes jóslatok szerint a brit háztartások 42 százalékának jelent komoly nehézséget a megnövekedett rezsiszámla kiegyenlítése. A probléma pedig egyelőre fokozódni látszik, azt követően, hogy a Gazprom bejelentette, műszaki hiba illetve karbantartás miatt határozatlan időre leállítja az Északi Áramlat 1 gázvezetéket, amelyre Európa nagy része támaszkodik.

 

 

 

 

 

(pestisracok.hu)

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


ÚJ! Kövess minket a Twitteren is!
Twitter Logo Vector Art, Icons, and Graphics for Free Download

 


Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

Hiú ábrándok – Navracsics még mindig reménykedik: legkorábban a jövő év első felében jöhetnek az EU-pénzek

Erre készültek Gyurcsányék? Óbudán sz*rrá verte a Fidesz a baloldalt az időközin!