in ,

Nem áll le a porszívóügynök – Részeg és agymosott falusiakról sztorizott Márki-Zay Péter – Videó

„Kettőt-hármat átállított” – dicsekedett aktivistájával a baloldal miniszterelnök-jelöltje.

A Drót.info eddig még nem hallott kijelentésre bukkant Márki-Zay Pétertől – olvasható a portál keddi cikkében. Mint írják, a baloldal miniszterelnök-jelöltje tavaly decemberben, marcali fórumán is tett megdöbbentő kijelentéseket.

„Aki nem agymosott volt, és lehetett vele egyáltalán beszélni”
A hódmezővásárhelyi polgármester sztoriként elmesélte, „olvastam kommentben, hogy Miskolc és Budapest között ingázik, elhatározta, hogy minden alkalommal kinyomtat 2-300 Nyomtass te is! kiadványt, és beszór egy-egy falut, és ott beszél az emberekkel, hogy

reggel tíz órakor egy faluban – azt mondja, hogy – kevés józan emberrel találkozott, de azok közül, aki nem agymosott volt, és lehetett vele egyáltalán beszélni, azok közül kettőt-hármat átállított.”

Márki-Zay fent idézett sztoriját az alábbiakban hallgathatja vissza:

 

Előzmények

Emlékezetes, Márki-Zay Péter máskor a falusi embereket tudatlannak, ostobának nevezte. Több alkalommal is elmondta, hogy eltörölné az Orbán-kormány által megvalósított rezsicsökkentést. Aláhúzta, szerinte a szüléshez nem kell orvos, közölte, hogy szülészeteket és sürgősségi ellátásokat zárna be vidéken záratna be, de arra is fény derült már, hogy támogatná a fizetős egészségügyet.

A baloldal miniszterelnök-jelöltje több társadalmi csoportot megsértett már: a vidékiek mellett az időseketfogyatékkal élőket, jobboldali szavazókat is. Kijelentései nem maradnak reakció nélkül, legutóbb egy vidéki fórumon egy mozgássérült, rokkantnyugdíjas néni kérte számon Gyurcsány jelöltjét. De Márki-Zay Péter a migráció ellenzőit is szerencsétlen és ostoba emberekként írta le.

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

 

Már megint a magyarok! Budapest vizes világbajnokságot rendez idén!

Propagandisták – Erről a fotóról a teljes ballib média hallgat – Orbánt cikizte az egész „függetlenobjektív” média, de most hallgatnak