in ,

Nem áll le a böszme – Gyurcsány Ferenc ismételten megfenyegette a jobboldali közösséget! Videó

ELJÁRÁSOKKAL ÁLLÍTANÁ FÉLRE, AKI SEGÍTETTE A KORMÁNY MUNKÁJÁT AZ ELMÚLT ÉVEKBEN

Tegnap este Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke volt az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendége, akit a műsorvezető az egyik korábbi kijelentéséről kérdezett, amely szerint földönfutóvá teszi a jobboldalt, ha hatalomra kerül.
A beszélgetés itt nézhető meg:
– Arra fogom bátorítani az új kormányt, hogy azok, akik vezetőszerepet játszottak ennek a rendszernek a felépítésében, az ő szolgálatukra ne tartsunk igényt – jelentette ki Gyurcsány. A jobboldali közösséget ezenkívül azzal fenyegette meg, hogy eljárások indulnak ellenük. – A törvényes és jogszerű eljárásokat – ha kell és megalapozottak – le kell majd folytatni, de nem gondolnám, hogy egy szabad világban azoknak, akik ezt tették az országunkkal – szerintem elárulták –, azoknak a munkájára számítani kellene a kormánynak – ígérte Gyurcsány, aki minden bizonnyal a korábbi szemkilövetést is törvényes eljárásként értékeli.
– Ez a bejegyzés nem csak Vidnyánszkyról szól, ez mindenkihez szól – mondta Gyurcsány a korábbi fenyegetésével kapcsolatban. Hozzátette: „értse meg mindenki, nem lehet büntetlenül elkövetni mindazt a hazával, amit ők elkövettek”. A műsorvezető, Rónai Egon elmondta, hogy sokan fenyegetésként értelmezték a DK elnökének korábbi szavait, ami úgy tűnik, nem volt Gyurcsány ellenére. – Ha figyelmeztetésnek értékelik sokan, akkor jó, hogy eljutott hozzájuk ez a figyelmeztetés, ezt is akartam – hangsúlyozta a pártelnök.
Gyurcsány az ellenzéki összefogás antiszemita, rasszista jelöltjével, Bíró Lászlóval kapcsolatban kifejtette, hogy Bíró kijelentéséért bocsánatot kért. – Hajlandók vagyunk-e feláldozni a vitatható múlt miatt a reményteljes jelent vagy jövőt? Én és mi arra az álláspontra jutottunk, hogy nem áldozzuk fel. Kell a Jobbik a kormányváltó szövetségbe – fejtette ki a DK elnöke, hogy miért támogatnak egy rasszista politikust. Hozzátette: várhatóan lesznek még hasonló botrányok az ellenzéki összefogás során.
(Bácskai Balázs, magyarnemzet.hu)
Oszd meg a barátaiddal!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bayer Zsolt: mikor letettem a vadászvizsgámat, azóta szenvedélyesen vadászom, többek között Semjén Zsolttal

Ez brutális! Így működik a háttérhatalom