in ,

Nektek Kamu Geri kellett! Budapest mostantól a tagadás, a rombolás, a proliság és a primitívség fővárosa lesz….

Így választott Budapest

Ne épüljön semmi! Ami volt, bontsuk le!

Elkezdődött Budapest lefele ívelő korszaka. Miután a Demszky éra után a koszos, kutyaszaros, büdös, mocskos, bűnözéstől fuldokló Budapestből egy igazi világvárost épített Tarlós, sikerült külföldi támogatással, pénzzel, idegen szavazókkal újra a prolik, és az idegenek kezébe adni Budapestet. A tagadók, a rombolók megszavazták a tagadókat, a rombolókat. Amit lehet lebontanak, vagy leállítanak: Liget, Kézilabdacsarnok, Atlétika-stadion, Szuperkórház, Szent István szobor…csak így elsőre ennyi, pedig még el sem kezdtek igazából  kormányozni Budapesten. Mi lesz, ha ezek beülnek a székekbe? Belegondolni is rossz…

 

Hajléktalanság

Máris érkeznek a levelek és a fotók a Király utca és környékéről: MEGJELENTEK újra a hajléktalanok! Remek! Tökéletes! Perfekt! Előre megírtuk! Igazunk lett! Sajnos..

 

A csirkefarhát proletár népe

Mindez kinek köszönhető? Az agymosottaknak. A csirkefarhát népének! A Kádár korszakban lelkileg megnyomorított tömegeknek, és leszármazottainak. A velünk élő proliknak, a fotelben zabáló RTL Klubot nézőknek. Akiknek az a jó, ha minden szar. A fejüket leszegőknek, akik mernek kicsik lenni Kovács elvtárs utasítása alapján. Aki képes kitűzni gyűlöletből egy olyan kitűzőt, hogy “Orbán 1 geci.”

Nekik:

Szerintük most felszabadult a város. Szerintünk meg elszabadultak a prolik.

 

Csakazorbánnenyerjen!

Ezeknek tényleg mindegy. Ezek nem járnak se koncertre, se meccsre, se sporteseményre, se színházba! Ezeknek nem kell semmi! Ezek nem akarják, hogy bármi épüljön is! Az első Orbán-kormány idején sem akarták, 1998 és 2002 között. Ezek csak akkor szavaznak nagyritkán (2010) a Fideszre, amikor már annyira szar minden, hogy ők sem bírják tovább. Meg néha akkor adják oda a szavazataikat (2014), ha a hasukkal szavaznak (rezsicsökkentés.) Kíváncsian várjuk, 5 év alatt hány migránst fognak betelepíteni Kamu Geriék, mert hogy be fogják a GAZDIK nyújtani a számlát, az biztos. Megnézzük majd a csirkefarhátzabáló prolik pofáját, ha ez bekövetkezik. Lehet sírni, hogy “erről nem volt szó!”, meg “nem erre szavaztunk!”, de mi előre figyelmeztettünk, akkor már mindegy lesz. Ez a népség képes a magyarok ellen szavazni (2004. december  5), pedig itt élnek ők is, velünk, ezt a nyelvet  beszélik, de annyi gyűlölet van bennük, hogy azt el sem lehet mondani. Csak hozzák mi lényegük: prolik.

 

Ezek vagytok ti. Akinek nem inge, ne vegye magára.

 

mindenszo.hu

Oszd meg másokkal is!

 

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Ellenzéki tempó: a prolik most azt kérdezik, hogy Mészáros Lőrinc miből fizette ki Leventének a 120 milliót!

Bréking! Gyurcsányné lesz a miniszterelnök-jelölt 2022-ben!