in , ,

Navalnij, az európai George Floyd

A képlet világos. A gondolkodó emberek már átlátnak a szitán

Mert hősök mindig kellenek. No, de nem úgy, mint régen. Ma a bűnözőkből gyárt hőst a Nagy Tesó (ki más?), és aki nem ünnepli kötelezően az elítélt bűnözőt, az megkapja a százféle billogot, bélyeget, azt kirekeszti a mainstream média, a közélet, stb.

A világ birkábbik része még mindig egy bűnöző előtt térdel a meccsek előtt, a normális pedig csak Isten előtt térdel, nem egy bűnözőt dicsőít.

Európában is kellett már valamit tenni Nagy Tesóéknak, hiányzott egy műhős, ezért kerestek egy másik bűnözőt. Navalnij, a bűnöző, nem tartotta be a szabályokat, törvényt szegett, tudomásunk szerint a házi őrizetet megszegte, ezért menni kellett a kaptárba. Ennyi.

Navalnij Amerika embere. Ott képezte ki az a bizonyos hárombetűs. Ő a hárombetűs amerikai szolgálat által kiképzett ember. Célja ugyanaz, amit André Goodfriendnek volt Magyarországon. Felforgatás. És lám, meg is van a felforgatás, fél Oroszországot, főleg a fiatalokat a közösségi médiában, behúzták a csőbe, és elindult a Putyin-ellenes ribillió.

A Nagy Tesó le akarja szedni Putyint. Európa pedig, mint Amerika (és a Nagy Tesó) kinyújtott karja, ugyanúgy fenyegeti Putyint. El tudjuk képzelni, hogy a hadsereg nélküli EU-tól mennyire “retteg” Putyin.

Navalnij Amerika embere. Na, ezért vette elő Szabó Timcsike és Kamu Geri is a Navalnij ügyet. Ők nem a jogtalanul bebörtönzött székely testvérek kiszabadításáért állnak ki, hanem Navalnijért. Mellesleg Guantanamo működését Biden újabb 43 évre meghosszabbította. Ez ellen sem tiltakozik Kamu Geri, de Timcsike sem. Persze, hogy nem: más a parancs.

 

Tessék észrevenni, Navalnij egy ugyanolyan bűnöző, mint George Floyd. És most belőle is műhőst akar faragni a Nagy Tesó: jó úton járnak.

 

Egyébként az ukrajnai balhé erőltetése USA részről, szintén a terv része: ki akarják hozni Putyin a sodrából, háborút akarnak, aztán háborús bűnöst csinálni belőle nemzetközi szinten. Ez erről szól, semmi másról.

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Kezdődik! Szél Bernadett egy baloldali propagandamédium teljes stábjával lesben állt, majd rátámadtak Rákay Philipre a kapuja előtt

Üzenet a főpolgármesternek: Budapest életveszélyben!