in ,

Nagytudású MŰOSZ elnöke szerint „Újságírók csak balosok lehetnek” – De Havas Henrik is kioktatta az ECHO Tv-t

Ez már a no komment kategória

MÚOSZ: újságírók csak balosok lehetnek

Az újságírás baloldali műfaj és igazán jól újságot csak balos gondolkodású emberek tudnak írni – erről Hargitai Miklós, a Magyar Újságírók Országos Szövetségének elnöke beszélt az Echo TV Informátor című műsorának.

2010 óta az ellenzéki oldalon állandó téma a magyar sajtószabadság helyzete. Az Informátor többek között annak járt utána, hogy miért sivalkodnak állandóan a libsik és miért mondják folyamatosan, hogy hazánkban megszűnt a véleménynyilvánítás szabadsága.

A riportból kiderül az is, hogy valódi érveket az ellenzéki médiamunkások nem tudnak felhozni.


A baloldali újságírók egyébként úgy tekintenek magukra, hogy a média az csupán az ő privilégiumuk, azaz újságot csak ők tudnak írni. Ezen gondolat mentén Havas Henrik többször is személyeskedett és sértegette az Informátor riporterét.

Havas szerint Bohár Dániel maximum fodrász lehet, mivel az Echo TV-nél nem dolgoznak igazi televíziós szakemberek. A szerénységet hírből sem ismerő Havas Henrik is nagyon félti a magyar sajtószabadságot:

„- Bárki, bármit mondhat, elmondhatja a véleményét…
– Nem, mondom, hogy nem.
– De!
– Nem.
– De miért?
– Hát nem engedik nyilatkozni az iskolaigazgatót, nem engedik nyilatkozni a mentőszolgálat vezetőjét, nem engedik nyilatkozni a kórház igazgatót.
– De Ön mondjuk újságíróként érzi azt, hogy nincs sajtószabadság, tehát nem mondhatja azt, amit szeretne?
– Én? Hát én Havas Henrik vagyok.”

Kovács Zoltán szerint azok féltik a legjobban a magyar sajtószabadságot, akik soha életükben nem hallgattak meg más véleményt. A kormányszóvivő hozzátette, a baloldalnak az fáj, hogy most már nemcsak az ő hangjukat lehet hallani.

(888.hu, Bertha László)

Hadházy Ákos (LMP) sivalkodik, vinnyog, és hazudik

Ferenc Pápa Európa árulója – Ferenc pápa ismét kiállt a migránsok betelepítése mellett