in ,

Nagyszerű a műsor! Feri és Peti már össze is vesztek!

Remek a műsor

Közeledik a Karácsony, a szeretet ünnepe, de a jelek szerint Feri és Peti nem szeretik egymást. Látszólag igen, sőt Feri nyilatkozik, hogy Peti a vezérlő hadnagy…. de valójában Feri úgy utálja Petit, hogy azt el sem tudjuk képzelni.

 

Na, tehát megvan a kiindulópont. Most képzeljük el, ha mondjuk Orbán Viktort a miniszterelnök-helyettes, Semjén Zsolt nem kedvelné, és ellene kampányolna. Durva lenne, mi? Ugyanez a szitu Feri és Peti között. Feri tesz látszólagosan támogató nyilatkozatokat Peti felé, de lényegében semmiféle kampányt nem folytat Peti érdekében. Nem véletlenül. Ferinek ez már így jó. Hátradőlhet, bármi történik, neki lesz a legnagyobb frakciója jövőre. Kényelmes ez így. Feri milliárdos. Pénzért már nem ácsingózik, azaz de…hisz’ akinek sok van, még többet akar. De neki inkább a hatalom kell, de ha nem kapja meg, az is jó, majd az ellenzék szemétdombján uralkodhat, illetve már most is uralkodik, csak még le kell számolni pár ellenzéki vezetővel, így Petivel is. Petit nem Feri ültette az ellenzék nyakába, hanem külföldről rakták oda. Ferinek ez nem tetszik. Tehát az ellentét komoly, mi pedig feszülten figyeljük mi kerekedik ki ebből.

Ezen a fotón Feri jobb keze Peti vállán van, de Feri bal kezében ott a kés…

Reménykedünk, hogy a nagy ellenzéki erőlködésből egy gyenge (de rettenetesen büdös) szellentés marad csak 2022-re, és egy halk, de sunyi fing kíséretében kidurran ez az alja baloldal…

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Most erre a videóra kattant rá az internet népe – Rákay Philip: Honnan jön a pénz a baloldal kampányára? – videó

Megszólalt az agrárminiszter: Bige László elérte azt a pontot, amikor határozottan kellett fellépni