in , ,

Nagyon nagy a baj! – Máris a migrációt szervezi a hatalomba került szombathelyi ellenzék – Ellenzéki szavazók, figyelem! Ezt akarjátok?????

A szombathelyi eset megmutatja, hogy amint döntési helyzetbe kerül a bevándorláspárti ellenzék, azonnal nekilát a migráció szervezésének

A szombathelyi eset megmutatja, hogy amint döntési helyzetbe kerül a bevándorláspárti ellenzék, azonnal nekilát a migráció szervezésének. A szombathelyi ellenzéki pártok – MSZP-DK-Jobbik – első lépésként azonnal megalakították a bevándorlási bizottságot. Nyilvánvaló szándékkal, hogy elkezdjék a bevándorlás szervezését, és Szombathelyet bevándorló-várossá tegyék.

Szombathelyen nemrégiben az ellenzék átvette az irányítást a közgyűlés fölött, így egyértelműen elfogadták a migrációs bizottság megalakítását, mindegy volt, hogy a Fidesz elfogadja-e a határozatot.

A migrációs bizottság feladata többek között az lesz, hogy megvizsgálják, mennyi illegális bevándorló van a városban, illetve azt is, hogy hány letelepedési kötvényes érkezett oda.

Forrás: Index, PS; Fotó: Nyugat.hu

(pestisracok.hu)

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Nem stadion – SOTE klinika: átadták az új sürgősségi osztályt – Az ellenzék hallgat

      Zseniálisan megtrollkodták Gyurcsány visszaemlékező videóját- Mutatjuk! Videó – Nagyon pörög a neten