in ,

Nagyon kemény üzenetet küldött Fegyőrnek Kötter Tamás: vállald a felelősséget András!

Kötter Tamás: vállald a felelősséget András!

Aki a miniszterelnöki székbe képzeli magát, azt gondolom, annak először saját tetteiért kéne vállalnia a felelősséget – fogalmazott az ügyvéd, író.

Fekete-Győr Andrásnak üzent Kötter Tamás. Az író és ügyvéd emlékeztetett: „a Momentum elnöke két évvel ezelőtt füstgránáttal dobta meg a rendőröket. Akkor ezért a tettéért hősként ünnepeltette magát a baráti médiában”. Kötter szerint Fekete-Győrnek erre semmi oka nem volt, hiszen nem 2006-ot írtunk, így a politikusnak nem kellett attól tartania, hogy kilövik a szemét, vagy legázolja egy lovasroham. Hozzáteszi, hogy ez rendben is van, de az már nincs, hogy amikor a bíróság előtt kellene felelnie a tetteiért, akkor letagadja őket, vagy teljesen máshogy emlékszik.

Kötter idézi Fekete-Győr idevágó magyarázatát amelyben úgy fogalmaz: „lila füstszóró eszközt ejtettem két rendőrsorfal közé”. Az író rámutat, hogy az esetről készült felvételek magukért beszélnek. „Nem ejtetted, hanem dobtad és nem füstszóró eszközt, hanem füstgránátot” – mondta. Végül úgy zárta gondolatait: „aki a miniszterelnöki székbe képzeli magát, azt gondolom, annak először saját tetteiért kéne vállalnia a felelősséget. Az ország vezetése addig talán várhat”.

(mandiner.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Gyurcsányné-számláló, 2020.12.22. – már több mint 24 millió forinttal támogatta Brüsszel Gyurcsányné kampányát

Nagy igazság! Novák Katalin: ha Merkel távozik, Orbán lesz a legtapasztaltabb miniszterelnök