in ,

Nagyon kemény üzenetet kapott az ellenzék: elvárjuk, hogy a baloldali képviselők ne akadályozzák a koronavírus elleni védekezést

Elvárjuk, hogy a baloldali képviselők ne akadályozzák a védekezést

Elvárjuk, hogy a baloldali képviselők ne akadályozzák a védekezést és támogassák az Országgyűlésben a rendkívüli helyzet meghosszabbítását – áll a Fidesz kedd esti közleményében. Mint írták, a koronavírus-járvány egész Európában súlyos helyzetet alakított ki, a járvány második hulláma meredeken emelkedő szakaszban van és egyre több áldozatot szed.

Magyarország az eddigi védelmi intézkedéseknek és a korábban alkalmazott veszélyhelyzetnek köszönhetően sikeresen védekezett, és most a második hullám kritikus szakaszában is határozott és gyors intézkedésekre van szükség – jelezték. Hozzátették, ezt szolgálja a különleges jogrend, vagyis a veszélyhelyzet elrendelése, amely az első hullámban is segítette a sikeres védekezést. „Ezért a kormánypártok támogatják a különleges jogrend újbóli bevezetését és a most bejelentett legújabb védelmi intézkedéseket is.” Fontos, hogy az egészségügyi védekezés fenntartása mellett az ország működjön – hangsúlyozták. „A baloldal eddig nem segített Magyarországnak, a járvány kezdete óta csak a politikai játszmákkal, Magyarország lejáratásával, kamuvideók és álhírek gyártásával van elfoglalva. Most itt lenne az alkalom, hogy végre a magyar emberek érdekét, ne a saját hatalmi érdekeiket válasszák.”

 

 

(pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Megint nyivákol a főpolgármester a járványügyi védekezés helyett – Majd mi válaszolunk

Nagyon durva vitába keveredett Menczer Tamás – Újra kiosztotta a DK-s képviselőt! Videó