in ,

Nagyon jó hír a magyaroknak! Folytatódik az MSZP–DK-belharc Pesterzsébeten

Hatalmas a DK befolyása a pesterzsébeti MSZP-re is.

Mindenszo.hu kommentár: ami rossz a DK-nak, az mindig jó a magyaroknak!

 


 

Tovább bomolhat az MSZP a fővárosban, miután a baloldali bástyaként elkönyvelt Pesterzsébeten Csaszny Márton MSZP-s képviselő elhagyta a frakciót – írta meg a Magyar Nemzet. Csaszny a lapnak azt nyilatkozta, csak szünetelteti frakciótagságát, de információk szerint már a DK-val szimpatizál. Eközben a lap kiderítette, hogy más ügyekben sem találja az összhangot az MSZP és a DK a kerületben.

Csaszny Márton othagyta a pesterzsébeti MSZP-frakciót

Otthagyta a pesterzsébeti MSZP-frakciót Csaszny Márton, a lap értesülései szerint azért, mert ellentétek alakultak ki közte és frakciótársai között. Az információik szerint Csaszny Márton továbbra is a párt tagja marad, azonban nem a frakció tagjaként fogja folytatni a munkát. A Magyar Nemzet beszámolt arról, hogy telefonon keresték a képviselőt, aki elmondta, az értesülések nem pontosak, ő ugyanis – mint fogalmazott –

csak szünetelteti frakciótagságát, ennek pontos okairól azonban nem beszélt a lapnak.

Magyar Nemzet állítása szerint egy informátoruk beszámolt arról, hogy a pesterzsébeti MSZP bomlásának a hátterében a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, Gyurcsány Ferenc állhat, a kilépett MSZP-s képviselő ugyanis a DK elképzeléseivel szimpatizál, Csaszny külső támogatásával a DK többségbe kerülhet a képviselő-testületben.

 

 

(mandiner.hu)

 

Add tovább!

Nyílt levél Lengyel Lászlónak!

Nézzék ezt a fotót erről a szerencsétlenről – Ez Budapest főpolgármestere