in , ,

Nagyon fontos mondatok Orbán Viktortól: Európa szenved – videó

Európa szenved, mi azon dolgozunk, hogy Magyarországot a háború következményei kevésbé sújtsák – írta Orbán Viktor a Facebook-oldalán.

Újabb részletet osztott meg a múlt pénteki, Kossuth Rádiónak adott interjújából Facebook-oldalán a miniszterelnök. Orbán Viktor a háborúval kapcsolatban kiemelte, egy dolog biztos: 

KÍNA NYER, AMERIKA NEM VESZÍT, EURÓPA PEDIG SZENVED.

VIDEÓ:


Akik nagyon sok pénzt keresnek, azok az energiacégek és bizonyos üzletemberek – hangsúlyozta a miniszterelnök, hozzátéve, hogy itt a Soros György típusú üzletemberekre kell gondolni, akik egész egyszerűen a háború fenntartása mellett érvelnek, mozgósítják a hálózatukat.A háború meghosszabbítása mögötti érdekeket valahol az üzletemberek és a háborús uszítók háza táján kell keresni– mondta.

Az biztos, hogy ami történik, az Európának katasztrófa, és Magyarországnak is rendkívül fájdalmas.AZON DOLGOZUNK, HOGY EGY SZERENCSÉTLEN EURÓPAI ÁLTALÁNOS HELYZETBŐL HOGYAN TUDUNK KIMARADNI, ILLETVE HOGY TALÁLJUNK EGY OLYAN ÖSVÉNYT, AMELYEN HALADVA MAGYARORSZÁGOT A HÁBORÚ NEGATÍV KÖVETKEZMÉNYEI KEVÉSBÉ SÚJTJÁK

– hangsúlyozta Orbán Viktor.

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Így számolta fel hétfőn a rendőrség a csürhe tüntetését – Videó

Végül megláttam a rettenetes buta sz*r ripacs noÁrt